Ανώδυνοι (για εσένα) τρόποι να τον διώξεις

Σε γνώρισε. Σε γουστάρει. Σου μιλάει. Εσύ θες να σε αφήσει στην ησυχία σου. Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις.
Ανώδυνοι (για εσένα) τρόποι να τον διώξεις
Έχεις νιώσει ποτέ ότι κάποιος σου κολλάει, κι εσύ θες απλά να σταματήσει; Ναι, είμαστε σίγουροι ότι το ‘χεις νιώσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν και τόσο ευγενικοί τρόποι να το κάνεις. Σίγουρα, πάντα υπάρχει η επιλογή να πεις “Συγγνώμη, δεν ενδιαφέρομαι”, αλλά αυτό δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο. Πώς μπορείς να το κάνεις, λοιπόν, χωρίς να πληγώσεις τα αισθήματά του – και χωρίς να κινδυνεύεις μετά να σε ενοχλεί ακόμα περισσότερο, ζητώντας εξηγήσεις;

Την ίδια απορία έθεσε και μια χρήστης του Reddit, και οι απαντήσεις που έλαβε – κάποιες αστείες, κάποιες σοβαρές – σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες. Και μπορεί να σε σώσουν.

Αχ, έχω ένα θέμα υγείας
Ο χρήστης Chexmix5 είπε να του πεις πως έχεις μια μόλυνση αυτή τη στιγμή, και σε κρατάει πολύ απασχολημένη. Όσο περισσότερες σιχαμένες λεπτομέρειες, τόσο λιγότερες πιθανότητες να σε ενοχλήσει ξανά. Βέβαια, αν σου πει ότι μπορεί να περιμένει μέχρι να γίνεις καλά, και ότι θέλει να γνωριστείτε, ίσως οι προθέσεις του να είναι πιο αγνές απ’ ό,τι περίμενες.

Ναι, γεια σας
Ο χρήστης LokiStoki συμβουλεύει να γίνεις ο χειρότερος εφιάλτης του: Μην σταματάς να του στέλνεις μηνύματα. Δεν είμαστε σίγουροι πως αυτό θα έχει 100% επιτυχία, αλλά δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξενερώνουν όταν το κινητό τους χτυπάει πέντε φορές το λεπτό.

Το βιολογικό μου ρολόι χτυπάει για ‘σένα
Οι χρήστες Sand_Dragon και Sanjeezuhag είχαν να πουν ότι από τη στιγμή που θες να σταματήσει να σου μιλάει, ξεκίνα να του λες πόσο σιχάθηκες τα ραντεβού, τις σχέσεις και την υποκρισία και πως είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα. Χρειάζεσαι γάμο και παιδιά, και τα χρειάζεσαι τώρα. Θα φύγει τόσο γρήγορα, που δεν θα προλάβεις να τον δεις.

Κάποιος να με σώσει
Ο thecoon32 συμβουλεύει να αρχίσεις να του μιλάς για την εκκλησία. Μόνο για την εκκλησία. Προσοχή, αυτό μπορεί να πιάσει μόνο σε άτομα που ξέρεις ότι δεν πιστεύουν.

Αγαπώ όλο τον κόσμο
Η συμβουλή του warriorpx δεν είναι ακριβώς ηθική, αλλά σίγουρα θα στείλει το μήνυμά σου ξεκάθαρα: Άρχισε να του μιλάς για τους τύπους που γουστάρεις. Αν αυτός σου στέλνει συνέχεια “geia sou ti kaneis”, εσύ μίλα του για τον συνάδελφό σου που σε φλερτάρει εδώ και πέντε μήνες και δεν ξέρεις πώς να το προχωρήσεις. Έξτρα πόντοι κακίας αν του ζητήσεις συμβουλές.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v