Edging: Τι είναι και γιατί πρέπει να το κάνεις;

Αν δεν ξέρεις τι είναι το edging, πρέπει να μάθεις. Και μετά να το δοκιμάσεις, επειδή θα σου αλλάξει την (σεξουαλική) ζωή.
Edging: Τι είναι και γιατί πρέπει να το κάνεις;

Αν έχετε ακουστά το edging, τότε δεν χρειάζεστε αυτό το κείμενο, γιατί λογικά το έχετε δοκιμάσει. Μπορεί την πρώτη φορά να αποτύχατε, και δεν σας κρίνει κανείς, αλλά μετά ξαναπροσπαθήσατε. Γιατί λένε πως οι κόποι ανταμείβονται, και η ανταμοιβή στην περίπτωση αυτή είναι ίσως ο πιο έντονος οργασμός που έχεις ζήσει ποτέ.

Ας εξηγήσουμε. Edging είναι η πρακτική του να καθυστερείς τον οργασμό σου όσο περισσότερο μπορείς (μόνος ή με σύντροφο), μέχρι να φτάσεις στο σημείο που δεν αντέχεις άλλο και να αφήσεις το σώμα σου να βιώσει έναν οργασμό που θα σε κλονίσει. Με την καλή έννοια.

Γιατί να το κάνω αυτό;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ίσως επειδή είσαι περίεργος. Κι αυτό είναι αρκετό, αλλά υπάρχουν και μερικά ακόμη οφέλη που μπορεί να παρατηρήσεις. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι οι άντρες που το εξασκούν, και έχουν δηλώσει πως τους βοήθησε να διαχειριστούν καλύτερα το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Την ίδια στιγμή, το πολύ κλασικό πλέον παράπονο για το πόσο ετεροχρονισμένα τελειώνουν οι γυναίκες από τους άντρες δίνει ακόμα μια αφορμή για να το δοκιμάσετε. Θα βάλετε ένα νέο στοιχείο στην κρεβατοκάμαρά σας, και ίσως πλέον οι… ταυτόχρονοι οργασμοί να αποτελούν λιγότερο ουτοπία.

Την ίδια στιγμή, το edging με τον/την σύντροφό σας είναι ένας τέλειος τρόπος για να μπείτε σιγά-σιγά στον κόσμο του BDSM. Από την στιγμή που αποτελεί θέμα ελέγχου και δεν προκαλεί πόνο, είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να ξεκινήσετε παιχνίδια κυριαρχίας.

Και αν νομίζετε πως το edging είναι αποκλειστικά ανδρικό παιχνίδι, κάνετε λάθος. Έρευνα του OMGYes, για το οποίο έχουμε γράψει, δείχνει πως αποτελεί ιδιαίτερα αγαπημένη ενασχόληση και των γυναικών την ώρα που αυνανίζονται.

Πόσες φορές πρέπει να το κάνω;
Όσες νιώθεις ότι χρειάζεσαι. Υπάρχει κόσμος που σταματάει τον οργασμό του μια-δυο φορές, και μετά αφήνεται. Άλλοι βασανίζονται/το απολαμβάνουν παραπάνω. Υπάρχουν, μάλιστα, και άνθρωποι που έχουν αποκτήσει τόσο μεγάλο έλεγχο, που μπορούν να κάνουν edging για ώρες ολόκληρες—ή και χωρίς να τελειώνουν ποτέ!

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v