Μικρές συμβουλές για καλύτερο σεξ

Αν δοκίμασες τα πάντα, αλλά θες ακόμα να κάνεις κάτι παραπάνω, ίσως έχουμε μερικές ιδέες για καλύτερο σεξ…
Μικρές συμβουλές για καλύτερο σεξ
Το σεξ είναι διασκεδαστικό, αλλά αν κάνεις όλη την ώρα τα ίδια και τα ίδια, θα βαρεθείς. Το ίδιο κι αν είσαι σε σχέση πολύ καιρό και, αναπόφευκτα, έχετε δοκιμάσει ό,τι υπήρχε να δοκιμάσετε. Δεν θες όμως να χάσεις αυτή την μαγεία, αυτή τη σπίθα που υπήρχε παλιά. Και σίγουρα δεν θες να καταλήξεις να βλέπεις το σεξ με τον/την σύντροφό σου σαν αγγαρεία. Δοκίμασε λοιπόν τις παρακάτω… λίγο ανορθόδοξες συμβουλές που βρήκαμε, και σύντομα θα δεις την σεξουαλική σου ζωή να ανανεώνεται!

Βάλε το κόκκινο σεντόνι
Ναι, ναι. Υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το κόκκινο χρώμα ξυπνά την ερωτική επιθυμία στους ανθρώπους, άρα δεν θα ήταν κακή ιδέα να επενδύσετε σε μερικά καινούρια σεντόνια για το κρεβάτι σας. Αλλά και μια ωραία εικαστική παρέμβαση, όπως ένας κόκκινος τοίχος, δεν πρόκειται να κάνει κακό.

Θα κάνουμε πουσάπς
Θα μπορούσαμε να σου πούμε να κάνεις τακτικά γυμναστική, επειδή η γυμναστική βελτιώνει την φυσική σου κατάσταση, συνεπώς και την όρεξη και τις επιδόσεις σου στο σεξ, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για άλλου είδους γυμναστική. Ασκήσεις Kegel, μέχρι και ασκήσεις με… βαράκια, για άντρες και γυναίκες. Ναι, τα βαράκια είναι για τα γεννητικά σου όργανα.

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι…
…και σίγουρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει η πίτσα. Συγκεκριμένα, δοκίμασε να φας περισσότερα μήλα, μπανάνα που περιέχει κάλιο, αλλά και καρπούζι. Όλα αυτά τα πεντανόστιμα φρούτα θα σε βοηθήσουν στο κρεβάτι—και θα ικανοποιήσουν την πείνα σου χωρίς να σε παχύνουν. Γενικά, να τρώτε φρούτα και λαχανικά, παιδιά, καλό θα σας κάνουν. Τα λέμε και στο in2life Διατροφή

Νάνι νάνι
Όσο χειρότερα κοιμάσαι, τόσο λιγότερη ενέργεια θα έχεις. Όσο λιγότερη ενέργεια έχεις, τόσο λιγότερη όρεξη για σεξ. Και τόσο περισσότερο άγχος, που σκοτώνει την λίμπιντο ακόμα περισσότερο. Η έλλειψη ύπνου καταστρέφει την ζωή σου, και πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό άμεσα.

Ομ
Η yoga βελτιώνει την ευλυγισία. Επίσης, μας φέρνει σε επαφή με το σώμα μας, βοηθώντας να πετάξουμε από πάνω μας ντροπές και λοιπές σαχλαμάρες που δεν χρειαζόμαστε. Επίσης, αν ξεκινήσεις yoga και την συνεχίσεις, θα ανήκεις πλέον σ’ εκείνη την κουλ κατηγορία ανθρώπων που δεν τα παράτησαν από το πρώτο μάθημα.

Απόψε μόνο αγκαλίτσες
Δοκιμάστε για λίγο καιρό να απέχετε. Το να βρίσκεστε κοντά σωματικά δεν σημαίνει αναγκαστικά πως πρέπει να κάνετε σεξ. Αν μπορείτε για λίγο καιρό να καθυστερήσετε τους οργασμούς σας, θα ανακαλύψετε ξανά το πάθος σας ο ένας για τον άλλο. Πείτε απλά πως κάνετε ένα πολύ παρατεταμένο edging.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v