OMGYes: Ώρα να μάθουμε για την γυναικεία ικανοποίηση

Ένα νέο site υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στην ενημέρωση για την γυναικεία ικανοποίηση, και το υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες.
OMGYes: Ώρα να μάθουμε για την γυναικεία ικανοποίηση
Γράφονται, ακούγονται και λέγονται συνεχώς πράγματα για την γυναικεία ικανοποίηση, τον γυναικείο οργασμό… και ακόμα και σήμερα, φαίνεται πως δεν γνωρίζουμε ποτέ αρκετά. Η ερώτηση που έχουμε πάνω σε αυτό είναι η εξής: Πρόκειται για ζήτημα κατανόησης ενός τεράστιου μυστηρίου, ή μήπως υπάρχουν (ακόμα) κοινωνικά ταμπού που σπρώχνουν το θέμα της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας στο περιθώριο;

Σε αυτό το όχι-και-τόσο-μεγάλο μυστήριο έρχεται να απαντήσει το OMGYes, μια νέα ιστοσελίδα δημιουργημένη από γυναίκες, αλλά όχι μόνο για γυναίκες. Μέσα από μία μεγάλης κλίμακας έρευνα, με περισσότερες από 1.000 γυναίκες να συμμετέχουν, ηλικίας από 18 μέχρι και 95, οι ερευνήτριες κατέληξαν στα συμπεράσματα ότι οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να ικανοποιηθούν και να φτάσουν σε οργασμό μέσα από ορισμένες τεχνικές – δώδεκα, για την ακρίβεια. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι δώδεκα κατηγορίες του site.

Ο τρόπος που λειτουργεί το site είναι πάρα πολύ απλός. Πληρώνοντας μία και μοναδική φορά την συνδρομή (στα €29 για περιορισμένο χρονικό διάστημα), ο χρήστης λαμβάνει πρόσβαση στο πλούσιο υλικό του omgyes.com, με 50 βίντεο στα οποία γυναίκες κάνουν επίδειξη των τεχνικών, εξηγώντας λεπτομερώς τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί ο ερεθισμός, αλλά και 11 βίντεο που λειτουργούν με τεχνολογία αφής, ώστε ο χρήστης να μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη όσα έμαθε, και να λάβει feedback. Τα έσοδα από τις εγγραφές εξακολουθούν να τροφοδοτούν ακόμα περισσότερες έρευνες πάνω στην γυναικεία σεξουαλικότητα και την απόλαυση.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως τα βίντεο που περιέχει το site, αν και απεικονίζουν σεξουαλικό υλικό, δεν είναι πορνογραφικά. Ποια είναι η μεγάλη διαφορά; Ο τρόπος κατανάλωσής τους. Η πορνογραφία είναι φτιαγμένη με έναν τρόπο που σκοπεύει να ικανοποιήσει το (κατά βάση ανδρικό) κοινό της, και όχι να το μορφώσει. Αυτά τα βίντεο είναι 100% εκπαιδευτικά, με στόχο γυναίκες και άνδρες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την γυναικεία ικανοποίηση. Οι γυναίκες που εμφανίζονται στα βίντεο χρησιμοποιούν καθημερινή γλώσσα, δεν υπάρχουν σενάρια, οι σκηνές δεν είναι στημένες και λείπει κάθε ψεύτικο στοιχείο που βλέπουμε σε μια πορνογραφική ταινία.

Τέλος, το μόνο πράγμα που μπορούμε να ελπίζουμε είναι πως, στο κοντινό μέλλον, το θέμα της γυναικείας ικανοποίησης θα σταματήσει να είναι ταμπού, πως όλες οι γυναίκες θα μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα για την σεξουαλικότητά τους, χωρίς να πέφτουν θύμα στερεοτύπων, μισογυνισμού και τραγικών αναχρονιστικών αντιλήψεων. Και ίσως το OMGYes να είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για να φτάσουμε εκεί.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v