5 σκληρές αλήθειες για τα τρίο

Ναι, είναι καλά… αλλά δεν είναι για όλους. Και θα σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις αν είναι και για ‘σένα.
5 σκληρές αλήθειες για τα τρίο
Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το τρίο, αυτή την πολύ διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα. Έχουμε μιλήσει για το savoir vivre του τρίο, για τους βασικούς του κανόνες, και όλα αυτά διατηρώντας την 100% θετική άποψη που έχουμε για αυτό.

Από την άλλη, υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους ίσως ένα τρίο να μην ήταν και ό,τι καλύτερο. Και αυτό είναι φυσιολογικό. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να κάνεις (ή απλά θες να λύσεις μερικές απορίες), άσε μας να σε διαφωτίσουμε και για τις πιο… σκοτεινές πλευρές του.

1. Δεν είναι κέρατο…
…αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι και λίγοι όσοι το χρησιμοποιούν επειδή θέλουν να κερατώσουν “νόμιμα”. Και αυτό είναι εντελώς λάθος, άρα θα σου προτείναμε – αν τύχει να παίξει κάποια κατάσταση με ζευγάρι – να μιλήσεις πρώτα με τα άλλα άτομα λίγο, και να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκονται.

2. Υπάρχει ζήλεια
Επειδή η ζήλεια υπάρχει παντού. Η ζήλεια είναι κινητήρια δύναμη για τους ανθρώπους, και ειδικά όταν υπάρχουν τρεις γυμνοί άνθρωποι σε ένα κρεβάτι, και οι δύο από αυτούς γνωρίζονται καλύτερα. Ο πιο σωστός τρόπος να το προλάβεις αυτό; Παίξε απλά τον ρόλο σου, και μην μπλέκεσαι συναισθηματικά. Το σεξ θα είναι εξίσου καλό, και δεν θα έχεις τρεξίματα αργότερα.

3. Ετοιμάσου για συγκρίσεις
Θα συγκρίνεις το σώμα σου με το σώμα κάποιου άλλου. Θα σε συγκρίνουν με κάποιον άλλο. Αν είσαι άντρας, θα συγκρίνεις το πέος σου. Αν είσαι γυναίκα, το στήθος σου. Ναι, το τρίο μπορεί να είναι μια πάρα πολύ διασκεδαστική εμπειρία, αλλά οι συγκρίσεις είναι λίγο-πολύ αναπόφευκτες. Εσύ να σκέφτεσαι ότι αυτή τη στιγμή έχεις δύο ολόκληρα άτομα που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου, και να αφήσεις αυτό το γεγονός να διώξει κάθε σου ανασφάλεια.

4. Κάποιος μπορεί να μείνει στην απ’ έξω
Συμβαίνει. Σίγουρα δεν συμβαίνει κάθε φορά, αλλά είναι μια πιθανότητα. Τα δύο άτομα να έχουν καλύτερη χημεία (ειδικά αν είναι ζευγάρι, προφανώς) και εσύ να είσαι λιγάκι στο περιθώριο. Αυτό, όμως, δεν είναι αναγκαστικά κακό· μπορεί εκείνη τη στιγμή τα δύο άτομα να βιώνουν μια σούπερ καυτή, ρομαντική στιγμή που θα τους φέρει πιο κοντά. Κι εσύ μπορείς να κάτσεις λίγο πιο πέρα και πρακτικά να βλέπεις live πορνό, οπότε – αντικειμενικά – κανείς δεν βγαίνει χαμένος από όλο αυτό.

5. Μπορεί να γίνει άβολο
Από άβολο που θα προκαλέσει χαλαρό γέλιο, μέχρι σοβαρά άβολο. Αλλά ξέρεις κάτι; Αυτή είναι μια πιθανότητα κάθε φορά που κάνεις σεξ. Με όσους συντρόφους κι αν έχει το κρεβάτι σου. Συνεπώς, θέλουμε να χαλαρώσεις και να αφήσεις το σώμα σου να πάρει την απόφαση. Είναι απλά σεξ—δεν χρειάζεται να το σκεφτείς και πάρα πολύ…

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v