Το σεξ καλυτερεύει όσο μεγαλώνουμε;

Ίσως δεν το σκεφτόμαστε αρκετά, αλλά μια νέα μελέτη δείχνει ότι όσο περισσότερο… ωριμάζουμε, τόσο καλύτερο σεξ κάνουμε.
Το σεξ καλυτερεύει όσο μεγαλώνουμε;
Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας κάνουν σεξ. Αυτό σημαίνει πως και οι γονείς μας κάνουν σεξ. Ναι, το ξέρουμε, είναι άβολη σκέψη, μα είναι και αλήθεια. Και μια νέα μελέτη φαίνεται να υποστηρίζει πως ίσως οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας (άρα και οι γονείς μας) κάνουν… καλύτερο σεξ από εμάς;

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, και συμμετείχαν 2.400 άτομα, ανάμεσα στις ηλικίες των 40 και των 59. Και, βάσει των απαντήσεών τους, όχι μόνο είναι σεξουαλικά δραστήριοι, αλλά νιώθουν και πιο περιπετειώδεις από ποτέ. Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν σε αυτές τις ηλικίες, καθώς είναι η πρώτη γενιά που μεγάλωσε μετά την σεξουαλική επανάσταση, και ήθελαν να δουν πώς επηρεάστηκε τους μεγαλώνοντας από το κλίμα της εποχής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της μελέτης, το 63% των συμμετεχόντων δήλωσε πως ενδιαφερόταν περισσότερο να δοκιμάσει νέα πράγματα στο κρεβάτι, για να ενισχύσει την ερωτική του ζωή σε σχέση με δέκα χρόνια πριν. Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Μάλλον ότι δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για την λίμπιντό μας, γιατί τα καλύτερα έρχονται!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v