Πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Νιώθετε πως πέσατε στην ρουτίνα με τον σύντροφό σας; Μην ανησυχείτε! Έχουμε τις πέντε καλύτερες συμβουλές για πιο καυτό σεξ από ποτέ!
Πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο
Μπορεί να είστε χρόνια μαζί, και απλά το σεξ να πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί να το κάνετε ξανά και ξανά στην ίδια στάση (σ’ αγαπάμε, ιεραποστολικό, αλλά δεν μας εξιτάρεις και τόσο), ή μπορεί απλά να νιώθετε πως έχετε χάσει την όρεξή σας.

Εμείς λοιπόν σας βρήκαμε τους πέντε καλύτερους τρόπους για ν’ αρχίσετε να απολαμβάνετε ξανά το σεξ. Θα δοκιμάσετε κάτι καινούριο, θα γνωρίσετε το σώμα σας και το σώμα του συντρόφου σας πάλι απ’ την αρχή και – γιατί όχι; – ίσως γελάσετε και λίγο.

#1: Δέσε μου τα μάτια
Δοκιμάστε να δέσετε ο ένας τα μάτια του άλλου, κι έπειτα να παίξετε παιχνίδια. Όταν μία αίσθηση χάνεται, όλες οι υπόλοιπες εντείνονται… το ίδιο και η απόλαυση. Δέστε ένα μαντίλι ή μια γραβάτα γύρω από τα μάτια του συντρόφου σας και πειράξτε τις ερωτογενείς ζώνες του. Φιλήστε τον, ή ψιθυρίστε του στο αυτί. Αφήστε τον να εξερευνήσει στα τυφλά το σώμα σας, και όταν έρθει η σειρά σας, ζητήστε του να κάνει το ίδιο.

#2: Δώστε οδηγίες
Το να γίνεστε λίγο πιο αυταρχική πάνω στο σεξ μπορεί να αναζωογονήσει την σεξουαλική σας ζωή με τρόπους που δεν περιμένατε. Κατευθύνετέ τον στα σημεία που θέλετε να σας ερεθίσει, ή αναλάβετε ολοκληρωτικά τα ηνία. Αν, πάλι, θέλετε να κυριαρχήσει εκείνος πάνω σας, ζητήστε το. Ικανοποιήστε τις φαντασιώσεις σας και εκμεταλλευθείτε ο ένας το σώμα του άλλου με τρόπους που δεν το ‘χετε κάνει ξανά.

#3: Μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας
Ένας τέλειος τρόπος για να φέρετε την κουβέντα στο σεξ (και είμαστε πολύ μεγάλοι fan της κουβέντας στο σεξ) είναι ν’ αρχίσετε να μοιράζεστε, ενώ είστε ξαπλωμένοι, τις φαντασιώσεις σας. Μπορεί να είναι βρώμικες, μπορεί να είναι ασυνήθιστες, αλλά είναι δικές σας και δεν πρέπει να ντρέπεστε να τις μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Θα είναι πολύ αναζωογονητικό να δείτε μια νέα σεξουαλική πλευρά ο ένας του άλλου. Οι περιγραφές σας μπορούν να γίνουν όσο πιο πρόστυχες θέλετε, κι έπειτα… το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε αυτές τις φαντασιώσεις σας.

#4: Χρησιμοποιήστε βοηθήματα
Τα sex toys υπάρχουν για έναν λόγο, και είναι χρέος σας – ως σεξουαλικά πλάσματα – να τα χρησιμοποιήσετε. Ένας μικρός δονητής μπορεί να δώσει κυριολεκτικά νέο νόημα στο σεξ σας, όπως κι ένα δαχτυλίδι πέους, που θα τον βοηθήσει να μένει σκληρός για ακόμα περισσότερη ώρα, προσφέροντάς σας απίστευτη ηδονή.

#5: Όχι πια στρες
Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως το σεξ – όπως και οι οργασμοί – συμβαίνουν πρώτα στον εγκέφαλο. Κι αν ο εγκέφαλός σας είναι αγχωμένος με κάθε τεχνική λεπτομέρεια και χαζά μικροπράγματα, τότε δεν θα μπορέσετε να το απολαύσετε. Πάρτε τον χρόνο σας, απολαύστε τα προκαταρκτικά και εξερευνήστε ο ένας το σώμα του άλλου. Αδειάστε το μυαλό σας από οποιαδήποτε άλλη σκέψη, και απλά ευχαριστηθείτε το σεξ!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v