Οι άνθρωποι που κερατώνουν πιο συχνά

Οι έρευνες έγιναν. Τα πορίσματα βγήκαν. Και εμείς σας τα παρουσιάζουμε (άρα δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη).
Οι άνθρωποι που κερατώνουν πιο συχνά
Όλοι μας το έχουμε αναρωτηθεί, αλλά δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να το συζητήσεις. Επειδή σίγουρα θα παρεξηγηθεί πολύς κόσμος. Το θέμα της απιστίας δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι καυτό, και τέτοιες λίστες ποτέ δεν θα σταματήσουν να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αυτή, λοιπόν, είναι μια λίστα με τους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν, βασισμένη σε στοιχεία που συλλέχθηκαν από την συντακτική ομάδα του site YourTango.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πάρα πολύ τα social media
Ξέρετε για ποιους λέμε. Όχι για τους απλούς χρήστες. Μιλάμε για τα άτομα που δεν σταματούν ποτέ να ταΐζουν τα δεδομένα τους στην τεράστια, δαιμονική μηχανή που λέγεται ίντερνετ. Φαίνεται πως αυτά τα άτομα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην σχέση τους, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένα τα ποσοστά απιστίας, αλλά και χωρισμών.

Οι άνδρες που η ηλικία τους τελειώνει σε 9
Ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και τις σχέσεις της τρίτης δημοτικού, συγγνώμη που το μαθαίνεις από εμάς. Εντάξει, πλάκα κάνουμε. Σύμφωνα, όμως, με τα στοιχεία του site παράνομων γνωριμιών Ashley Madison, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών που είχαν φτιάξει προφίλ ήταν 29, 39, 49 ή 59. Να ρίξουμε το φταίξιμο στις κρίσεις λόγω αλλαγής δεκαετίας;

Κάποιος που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν
Άλλωστε, αν το κάνεις μια φορά, μάλλον θα το ξανακάνεις. Έτσι λέει ο σοφός λαός, και πρέπει να τον ακούμε. Αυτό, πάντως, ισχύει και για τα δύο φύλα.

Οι σύντροφοι που θέλουν περισσότερο σεξ
Οι σύντροφοι με ιδιαίτερα έντονη λίμπιντο – και ειδικά αν αυτή η αυξημένη λίμπιντο εμφανίστηκε κάπως ξαφνικά – είναι πιο πιθανό να απατήσουν τα ταίρια τους. Αυτό συμβαίνει επειδή το περισσότερο σεξ οδηγεί σε… επιθυμία για ακόμα περισσότερο, όπως είναι λογικό.

Οι πιο πλούσιοι άνδρες και οι πιο φτωχές γυναίκες
Το πρώτο σκέλος δεν μας σοκάρει. Είναι, άλλωστε, να σοκάρεσαι όταν άτομα με εξουσία (άνδρες) αποκτούν ακόμα περισσότερη εξουσία (πλούτο) και μετά πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν; Όχι. Αυτό όμως που μας εξέπληξε είναι πως οι πιο φτωχές γυναίκες είναι επίσης πιθανό να απατήσουν, περισσότερο πιθανό μάλιστα από πιο εύπορες γυναίκες. Οι πιθανές αιτίες είναι αρκετές, και δεν μπορούμε να πούμε ότι ακούγονται και τόσο πολιτικά ορθές: για παράδειγμα, ορισμένοι ειδικοί της εξέλιξης έχουν αναπτύξει την θεωρία ότι οι φτωχές γυναίκες απατούν πιο εύκολα, ψάχνοντας έναν πιο εύπορο άνδρα, που θα τις οδηγήσει σε κοινωνική ανέλιξη. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα ευρήματα;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v