Παράξενα πράγματα που θα σώσουν την σχέση σας

Επειδή μερικές φορές, τα καλά πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις.
Παράξενα πράγματα που θα σώσουν την σχέση σας
Αν είστε μαζί αρκετό καιρό, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως η ρουτίνα έχει αρχίσει να κάνει την δουλειά της. Αυτά που παλιά σας ενθουσίαζαν, είναι πλέον συνηθισμένα. Περνάτε χρόνο μαζί, αλλά κάποιες φορές νιώθεις πως είστε λιγότερο ζευγάρι και περισσότερο συγκάτοικοι. Κι αυτό είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις.

Κι εμείς θα σου πούμε πώς να το διορθώσεις.

Κάντε το σεξ πιο… σέξι
Αν έχετε βαρεθεί να το κάνετε στο κρεβάτι, με τα φώτα μισόκλειστα, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Αλλάξτε στάσεις. Αλλάξτε μέρος. Δοκιμάστε να το κάνετε σε δημόσιο χώρο, που ο κίνδυνος θα σας κάνει να τρελαθείτε.

Κλείστε τα κινητά
Ναι. Το ξέρουμε. Είναι δύσκολο. Αλλά ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που θα δεις από ζευγάρια που βρίσκονται καιρό μαζί είναι πως περνάνε περισσότερη ώρα στα κινητά τους, παρά ο ένας με τον άλλο. Κλείστε, λοιπόν, τα κινητά, και προσπαθήστε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο από την αρχή.

Κάντε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον
Ψάξτε online για πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους δυο σας. Είναι μια παράσταση; Κάποιο μάθημα; Οτιδήποτε μπορείτε να βάλετε στην σχέση σας και να είναι καινούριο, να φέρει μια φρεσκάδα, θα σας κάνει καλό. Και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο.

Μικρά, καθημερινά
Κλισέ, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Αυτές οι μικρές κινήσεις αγάπης είναι ό,τι πρέπει για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι νοιάζεστε. Από το να ξυπνήσετε δέκα λεπτά νωρίτερα για να φτιάξετε καφέ και πρωινό, μέχρι ένα γλυκούλικο ή… πολλά υποσχόμενο μήνυμα το μεσημέρι… η αγάπη δε θέλει κόπο.

Γυμναστείτε μαζί
Ναι, βαριέστε. Ποιος έχει χρόνο; σας ακούμε να ρωτάτε. Εσείς, είναι η απάντηση. Βρείτε λίγο χρόνο και κάντε μαζί γυμναστική. Θα γίνει λιγότερο αγγαρεία από το να το κάνετε μόνοι σας, και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα του σπιτιού. Βγείτε μαζί για τρέξιμο, ή για ποδηλατάδα στην πόλη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v