Τα μεγαλύτερα λάθη των αντρών στις σχέσεις

Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις; Οι αναγνώστριές μας απαντούν!
Τα μεγαλύτερα λάθη των αντρών στις σχέσεις
Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση γράφοντας πράγματα που έχουμε πει ξανά, αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε τις δικές σας γνώμες. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις τους, όπως μας τα είπαν οι αναγνώστριές μας.

Μετά από λίγο καιρό σταματάνε να προσπαθούν και τόσο για την σχέση, κι έτσι βαλτώνει.
Φρόσω, 23

Φρικάρουν! Έχουν κολλήσει τόσο πολύ στο τι θα πει η κοινωνία και ότι θα πρέπει να δείχνουν σκληροί και γ*μιάδες, που δεν δείχνουν συναισθήματα. Και μόλις πάνε να τα δείξουν, φρικάρουν και τα καταστρέφουν όλα!
Αγγελική, 30

Από ένα σημείο και μετά, πολλά αγοράκια (πάσης ηλικίας) χάνουν τον ενθουσιασμό και το μεράκι τους. Στην αρχή, είναι όλο προτάσεις για εξόδους, κουλτουριάρικες ταινίες και εκδρομούλες. Σου τσιμπάνε τον πισινό σε κάθε ευκαιρία, σε στριμώχνουν για σεξ όποτε σε πετύχουν και είναι ακούραστοι κυνηγοί του οργασμού σου. Από ένα σημείο και μετά, πολλοί άντρες γίνονται μούχλες που βασικά θέλουν να αράξετε με ταινιούλα, να φάτε τον αγλέορα και μετά να κάνετε κι ένα 20λεπτο αποτελεσματικό σεξάκι.
Φοίβη, 24

Πηγαίνουν στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή, δεν ανοίγουν εξαερισμό, δεν ανοίγουν παράθυρο. Μπλιαξ.
Μαίρη, 37

Όχι δεν θα μιλήσουμε για το ελάττωμα των αντρών να… λοξοκοιτάνε μόλις εντοπίσουν ένα μικρό, γυμνό κομμάτι δέρματος ούτε για την εμμονή τους με την μπάλα ή για την «εξάρτηση» που έχουν από τους φίλους τους. Το μεγαλύτερο λάθος τους σε μια σχέση δεν είναι αυτό… Η υπερβολική ανάπτυξη οικειότητας είναι που τα χαλάει όλα- με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Το να μοιράζονται μαζί σου κάθε τι που ξεπερνά –τουλάχιστον για μας τις γυναίκες- τα όρια. Από την ανάλυση των φυσικών τους αναγκών μέχρι την αποκάλυψη ανεπιθύμητων στοιχείων για την πρώην τους που πλέον νιώθουν τόσο ελεύθεροι να μοιραστούν μαζί μας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι πως το σημαντικό σε μια σχέση είναι ο σύντροφός σου να σε αισθάνεται σαν φίλο του, αλλά όχι σαν τον κολλητό του. Τότε είναι που χάνεται το παιχνίδι!
Μαρία, 27

Ζητούν συνέχεια επιβεβαίωση για το παραμικρό, χωρίς να κάνουν ποτέ κάτι αντίστοιχο στον άλλον. Τα παίρνουν όλα προσωπικά και θίγονται ή “πληγώνονται”, αλλά η ευαισθησία τους έχει μια τάση να καλύπτει μόνο τα δικά τους συναισθήματα χωρίς να είναι καθόλου ευαίσθητοι για τους άλλους.
Άννα, 26

Εμένα μου την σπάει πολύ η ατάκα “Εγώ δεν έχω μάθει έτσι!” Και συνήθως ακολουθείται από φράσεις τύπου “η μαμά/γιαγιά/πρώην μου το έκανε αλλιώς”.
Στέλλα, 27

Ψάχνουν πάντα μια καλή κοπέλα να τους νοιάζεται και να περνάνε άνετα. Αλλά της δημιουργούν τόση ανασφάλεια που την κάνουν κτητική ως εκεί που δεν πάει.
Ματίνα, 22

Σταματούν κάποια στιγμή να δίνουν σημασία. Ξυπνάς μια μέρα και δεν είσαι πια η ομορφότερη/ εξυπνότερη/πιο ενδιαφέρουσα τύπισσα του κόσμου στα μάτια του. Δεν σε κοιτάζει λάγνα, δεν κάνει κομπλιμέντα, δεν κρατάει τα καλύτερά του αστεία για σένα. Κυρίως αυτό το τελευταίο.
Ηρώ, 33

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v