Τα πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να πει ένας άντρας

Ποια είναι άραγε τα πιο κρυφά μυστικά των περισσότερων αντρών; Πάρε μια ανάσα και διάβασε, αν τολμάς…
Τα πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να πει ένας άντρας
Νόμιζες πως στην σχέση σας τα λέγατε όλα. Νόμιζες πως δεν υπήρχαν μυστικά. Νόμιζες λάθος. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άντρες δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψουν στις γυναίκες της ζωής τους. Ο λόγος; Ο εγωισμός τους, κατά βάση. Και μερικές φορές απλή, ανθρώπινη ντροπή. Αν θες λοιπόν να ανοίξεις τις πολύ καλά κλειδωμένες πύλες του μυαλού του, διάβασε παρακάτω. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη.

Του αρέσει η κολλητή σου
Ουπς. Αλλά ναι, είναι αλήθεια. Δες το έτσι: Αν εσύ πιστεύεις ότι η κολλητή σου είναι ωραία, λογικά το πιστεύει κι αυτός. Και δεν πρόκειται ποτέ να σου το πει, επειδή όλοι ξέρουμε τι μπορεί να ακολουθήσει μετά. Και, αν τον αγαπάς και δεν θες να σκάψει μια τρύπα στο χώμα να κρυφτεί, μην τον ρωτήσεις ποτέ. Εκτός κι αν έχετε ήδη κανονίσει με την κολλητή σου για τρίο.

Δεν καταλαβαίνει τα μισά από αυτά που λες/κάνεις
Αυτό είναι απλή ξεροκεφαλιά, αλλά κανείς δεν πληγώνεται, οπότε δεν χρειάζεται να τον τσιγκλάς. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πραγματικά οι περισσότεροι άντρες δεν έχουμε ιδέα τι λέξεις βγαίνουν απ’ το στόμα σου όταν μιλάς για (στερεοτυπικά) γυναικεία πράγματα, ή για ποιον λόγο έχεις ανάγκη τόσα προϊόντα. Βέβαια…

Χρησιμοποιεί τα προϊόντα σου
Δεν ξέρουμε τι έχει μέσα, αλλά κάνει τα μαλλιά μας απαλά και δεν μπορείς να μονοπωλείς το δικαίωμα στα μαλλιά πριγκίπισσας σε αυτό το σπίτι, εντάξει; Δεν θα το συζητήσουμε ξανά.

Δεν έχει ιδέα πώς φτιάχνεται το οτιδήποτε
“Άφησέ το πάνω μου, μωρό μου, το ‘χω” είπε ο δυνατός άντρας και άρπαξε ένα τυχαίο εργαλείο από την εργαλειοθήκη που έχει στο σπίτι του μόνο και μόνο γιατί ήταν δώρο του πατέρα του. Και μόλις βγει από το δωμάτιο κάνει μια προσευχή να έχει λύση στο πρόβλημα το Google.

Δεν θα σου πει ποτέ ότι πάχυνες
Και αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα από καλοσύνη και αγάπη, και όχι από την γνώση ότι μερικές φράσεις είναι ικανές να κάνουν το σπίτι μας Ναγκασάκι.

Δεν θα μάθεις ποτέ το ακριβές μέγεθος του πέους του
Εκτός κι αν τον ναρκώσεις, τον χαπακώσεις με Βιάγκρα και το μετρήσεις μόνη σου, κάτι που δεν σου προτείνουμε να κάνεις, επειδή μετά έχει δικαίωμα να σου κάνει μήνυση. Από την άλλη, εμείς ξέρουμε ακριβώς πόσο μεγάλο είναι το πέος μας, και είναι μια μελέτη που απαιτεί επαναληπτικές εξετάσεις κάθε δύο χρόνια, επειδή ποτέ δεν ξέρεις. Όχι, δεν έχουμε δει αλλαγή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μην σκοτώνεις την αισιοδοξία μας.

Δεν θα σου πει ποτέ αν αντιπαθεί τους γονείς σου
Θα πεις ότι σου λέμε ψέματα, ότι πολλοί άντρες εκφράζουν ανοιχτά την αντιπάθειά τους για τους συγγενείς της κοπέλας του, αλλά σκέψου αυτό: Αν κάποιος άντρας αρκείται στο να κάνει έναν απλό μορφασμό όταν αναφέρεται κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που δεν συμπαθεί, μέσα στο κεφάλι του έχει σκεφτεί τουλάχιστον επτά διαφορετικούς τρόπους να τον/την δολοφονήσει και να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα.

Βλέπει πολύ πορνό
Δεν χρειάζεται να μάθεις πόσο πολύ. Δεν θες να μάθεις πόσο πολύ. Μην προσπαθήσεις ποτέ να ασχοληθείς με αυτό το θέμα, δεν πρόκειται να περάσεις καλά.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v