Τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο νέος σου έρωτας σε βλέπει σοβαρά ή… για μια νύχτα μόνο; Έχουμε όλες τις απαντήσεις.
Τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά
Σου έχει τύχει ποτέ να γνωρίζεις κάποιον, να σου αρέσει πολύ, αλλά να μην μπορείς απλά να καταλάβεις τι σκέφτεται για ‘σένα; Δεν είναι σπάνιο. Πολλοί άνθρωποι (οι περισσότεροι, για να είμαστε ειλικρινείς) δεν αρχίζουν από το πρώτο ραντεβού να μιλούν για το αν ψάχνουν τον ένα και μοναδικό σύντροφο ή να περάσουν καλά για μια βραδιά. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σε βοηθήσουμε να… αποκρυπτογραφήσεις τα σημάδια ότι ναι, όντως σε θέλει για κάτι πιο σοβαρό.

Δεν βιάζεται
Ναι, η λογική λέει πως αν είναι τρελαμένος μαζί σου, δεν θα μπορεί να περιμένει να σε ξαναδεί, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος: αυτή που βιάζεται να σε ξαναδεί, να κάνετε σεξ και να συνεχίσει την ζωή του. Που θα ήταν εντελώς αποδεκτό—αν σου το είχε πει από την αρχή. Αν λοιπόν δεν σου φαίνεται πως προσπαθεί να κανονίσει να βρεθείτε λες και κάποιος του έχει βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφο, μάλλον θέλει να σε γνωρίσει αργά και (κυρίως) σωστά.

Θα σου απαντήσει μέσα σε μια μέρα
Λέγονται πολλά, υπερβολικά πολλά για το πόσο γρήγορα θα πρέπει να στείλεις μήνυμα, να απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ή πώς να μην φρικάρεις αν δεν σου απαντάει, αλλά αν το καλοσκεφτείς η λύση είναι απλή. Μία ημέρα. 24 ώρες. Όσο κι αν πνίγεται στην δουλειά, ένα απλό μήνυμα θα του πάρει μερικά δευτερόλεπτα, και αν όντως ενδιαφέρεται να σε ξαναδεί, θα φροντίσει να σου στείλει. Συνεπώς, μην μετράς τα δευτερόλεπτα σαν μανιακή, κι αν δεν σου απαντήσει μέσα σε ένα διήμερο, προχώρα με την ζωή σου.

Κάνει σοβαρές συζητήσεις μαζί σου
Αν μετά από λίγο καιρό ξεφύγετε από το επίπεδο της κουβεντούλας, ή τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς, και αρχίζετε να μιλάτε για ζητήματα που έχουν ουσία, που είναι πιο προσωπικά, μάλλον ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα απόλυτο. Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται γενικά να μιλήσουν για τον εαυτό τους και χρειάζονται τον χρόνο τους. Σ’ αυτή την περίπτωση, η ένδειξή σου ότι το πράγμα πάει καλά δεν θα είναι τόσο η ποιότητα, όσο η ποσότητα (και η συχνότητα) των συζητήσεων.

Δεν αναφέρεται στην πρώην του
Κανόνας: αν κάποιος αρχίσει να γκρινιάζει για την πρώην του, για το πόσο απαίσια ήταν, και αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του για τον χωρισμό τους, οι πιθανότητες είναι δύο
α) Δεν την ξεπέρασε ποτέ
β) Δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμος για να κάνει σοβαρή σχέση
Εντάξει, υπάρχει και η τρίτη περίπτωση, ότι η πρώην του ήταν όντως ένα αληθινό τέρας. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σου. Το σημαντικό είναι πως όσο λιγότερο αναφέρεται στις παλιές του σχέσεις με άσχημα λόγια, τόσο περισσότερο μπορείς να πιστεύεις ότι θα γινόταν καλός σύντροφος.

Έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους του
Ένας άνθρωπος που έχει καλές, υγιείς σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους του μπορεί να διαχειριστεί σωστά και μια ρομαντική σχέση. Ρώτησέ τον πόσο συχνά περνάει χρόνο με τους φίλους του, πόσο συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά του. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει πως όσο περισσότεροι φίλοι μας βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις, άλλο τόσο θα επιθυμούμε μία κι εμείς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v