Μήπως είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του;

Μήπως το αγόρι σου είναι ακόμα κολλημένο με την πρώην του; Αυτά είναι τα πιο ανησυχητικά σημάδια που πρέπει να προσέχεις.
Μήπως είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του;
Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, κάποιοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να προχωρήσουν τόσο εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν να κάνουν καινούρια πράγματα στην ζωή τους – σχέσεις, δηλαδή – όσο κι αν τους καίει μέσα τους ο χωρισμός. Και συμβαίνει πιο συχνά απ’ ό,τι φανταζόμαστε. Αν λοιπόν υποψιάζεσαι ότι το αγόρι σου είναι τέτοια περίπτωση, ότι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την πρώην του, αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις.

Κάνουν παρέα μόνοι τους
Μπορεί να έχουν παραμείνει φίλοι, αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο. Μπορεί να χώρισαν πολύ φιλικά, και πού και πού να λένε τα νέα τους. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν κάτι δεν πάει καλά αν δεν ενημερώνεσαι ποτέ για το αν βρέθηκαν, ή αν προσπαθεί να σου κρύψει ότι επικοινωνούν. Αν δεν είχε τίποτα να κρατήσει κρυφό, θα μπορούσε να σου την γνωρίσει, ακόμα και να κάνετε παρέα όλοι μαζί. Επίσης, αν κάθε φορά που του στέλνει μήνυμα αρπάζει το κινητό του για να μην δεις τίποτα, το πράγμα μάλλον είναι ξεκάθαρο.

Την παρακολουθεί online
Όλοι μας το έχουμε κάνει αυτό κάποια στιγμή. Όταν όμως έχεις ξεκινήσει μια καινούρια σχέση, προσπαθείς να το κόψεις. Υποτίθεται πως έχεις κάτι άλλο στην ζωή σου που σε γεμίζει ευχαρίστηση. Αν δεις ξαφνικά να της κάνει μαζικά like σε καμιά δεκαριά φωτογραφίες της (ειδικά αν το κάνει μες στα μαύρα μεσάνυχτα), κάτι έχει αρχίσει να βρωμάει. Επίσης, αν μάθετε πως η πρώην του έχει βρει κάτι καινούριο, παρατήρησε την αντίδρασή του. Θα μείνει ψύχραιμος, θα φρικάρει; Θα σφίξει τα δόντια του και μετά θα βρεις έναν σπασμένο καθρέφτη στο μπάνιο; Αυτό ήταν υπερβολικό παράδειγμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι εμμονές δημιουργεί ένας χωρισμός στους ανθρώπους.

Την αναφέρει συνεχώς
Δηλαδή, την αναφέρει περισσότερο απ’ όσο θα ήταν σωστό. Δεν είναι ωραίο να έχεις απαιτήσεις από μια νέα σχέση να κόψει κάθε αναφορά στις περασμένες αγάπες, αλλά αν υπάρχουν φορές που νιώθεις ότι ψάχνει να βρει λόγο να την αναφέρει – είτε για να θυμηθεί κάτι όμορφο, είτε για να την βρίσει, δεν έχει σημασία – μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Και γίνεται ακόμα χειρότερο αν…

Νιώθεις ότι σε συγκρίνει
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι το αγόρι σου είναι τόσο ανώριμο που δεν μπορεί να κατανοήσει πως κάθε άνθρωπος έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Δεύτερον, ότι είναι κολλημένος μαζί της όσο δεν πάει. Για ποιον άλλο λόγο να φέρνει συνεχώς παραδείγματα; Στην αρχή μπορεί να του ξεφύγουν άθελά του – άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε – αλλά με τον καιρό θα παρατηρήσεις ότι οι συγκρίσεις με την πρώην του θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο συχνές, όλο και πιο προσβλητικές.

Όταν την αναφέρεις, γίνεται αμυντικός
Καυγάς επειδή πρόσβαλες την πρώην του; Πολύ πιθανό, αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις απορίες για εκείνη, και εξίσου φυσιολογικό να μην θέλει να μιλήσει πολύ για το θέμα. Αν τον βλέπεις όμως να κοκαλώνει κάθε φορά που πας να την αναφέρεις, και να σου απαντάει απότομα, τα πράγματα δεν είναι καλά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v