Τα σημάδια ότι θέλει να σε χωρίσει αλλά διστάζει

Νιώθεις πως κάτι άλλαξε στην συμπεριφορά του και δεν ξέρεις γιατί; Διάβασε παρακάτω και μάθε αν θέλει να σε χωρίσει.
Τα σημάδια ότι θέλει να σε χωρίσει αλλά διστάζει
Ένα από τα χειρότερα πράγματα που κάνουν ορισμένοι άντρες στις σχέσεις τους, είναι ότι δεν τις τελειώνουν οι ίδιοι όσο είναι νωρίς. Ναι, μιλάμε για εκείνες τις απαίσιες φάσεις που έχουν περάσει οι περισσότερες γυναίκες (που έχουν κάνει έστω και μια φορά σχέση με έναν ανώριμο άντρα) και αναγκάζονταν να βρίσκονται κάθε μέρα αντιμέτωπες με ένα “ντουβάρι” που πρόσθετε όλο και περισσότερα τούβλα, μέχρι να πάρουν τελικά εκείνες την κατάσταση στα χέρια τους.
Και ακριβώς αυτό είναι που επιζητεί ένας ανώριμος άντρας: την καθαρή συνείδηση ότι δεν είναι αυτός που πρότεινε τον χωρισμό. Τώρα, το πώς αυτό στέκει καλά στην λογική τους όταν μέχρι να σε κάνουν να τους χωρίσεις, σε έχουν περάσει από τόσα δεινά… η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου πούμε ποια σημάδια πρέπει να σε ανησυχούν, μήπως και γλυτώσεις μια ώρα αρχύτερα.

1. Γίνεται απόμακρος και ψυχρός
Αρχίζει να αγνοεί τα τηλέφωνα και τα μηνύματά σου. Όταν βρίσκεστε, δεν σου δίνει τόση σημασία και οι συζητήσεις σας πλέον κοντεύουν να μην περιλαμβάνουν ούτε καν τα τυπικά. Νιώθεις ότι θέλει να κρατήσει απόσταση από εσένα, αλλά δεν ενδιαφέρεται να σου πει το γιατί. Συνήθως είναι το πρώτο σημάδι που θα προσέξεις—μην το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο.

2. Γίνεται προσβλητικός μπροστά σε άλλους
Ακόμα κι αν δεν σου φερόταν ποτέ σαν να ήσουν μια βασίλισσα, μάλλον πλέον όταν είστε μπροστά σε άλλους ανθρώπους είτε φέρεται σαν να μην είσαι εκεί, είτε μιλάει άσχημα για εσένα, “αστειευόμενος”. Ο μόνος λόγος που το κάνει είναι επειδή έπαψε να ενδιαφέρεται, και θέλει να σου δώσει έναν λόγο να τον χωρίσεις. Και μάλλον πρέπει να το κάνεις.

3. Φλερτάρει με άλλες
Και το κάνει όταν ξέρει πως θα το δεις ή θα το μάθεις. Κάθε του κίνηση είναι λες και την σκέφτηκε προσεκτικά, με μοναδικό σκοπό να σου κάνει την ζωή δύσκολη, και να σε κάνει να αμφισβητήσεις κάθε στιγμή της σχέσης σας.

4. Καυγαδίζει σκόπιμα
Έχεις αρχίσει να νιώθεις πως αυτές τις μέρες μπορεί να σου ξεκινήσει καυγά ακόμα κι επειδή αναπνέεις δίπλα του. Τα πάντα φαίνεται να τον ενοχλούν, και είναι οι μόνες φορές που έχει όρεξη να μιλήσει—επειδή θα πετάξει κακίες. Ακόμα χειρότερα, δεν προσπαθεί καν να τα βρείτε μετά από έναν καυγά, παρά μόνο φεύγει ή κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

5. Κάτι συμβαίνει με το σεξ
Είτε έχετε σταματήσει να το κάνετε, είτε το κάνετε μα δεν νιώθεις πια το ίδιο, είτε… δεν κάνετε τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Το ζήτημα είναι ότι κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο ή την συχνότητα που κάνετε σεξ, και δεν είναι ίσως το καλύτερο σημάδι. Επειδή το σεξ είναι σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση – αρκετά σημαντικό για να ανησυχήσεις αν το κόψετε, αλλά όχι τόσο σημαντικό που να βασίζεται όλη η σχέση πάνω του…

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v