Τα σημάδια ότι είσαι το τρίτο άτομο

Μήπως είσαι απλά η γυναίκα που έχει στην άκρη για τις μικρές του περιπέτειες και σε κοροϊδεύει; Ήρθε η ώρα να μάθεις…
Τα σημάδια ότι είσαι το τρίτο άτομο
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Στα ερωτικά τους, δηλαδή. Σου έχει τύχει ποτέ να βρίσκεσαι με έναν τύπο, ο οποίος σε κάνει μονάχα να αναρωτιέσαι πού χάνεται; Μήπως αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει σηκώσει ποτέ το κινητό του μπροστά σου, ή δεν έχεις γνωρίσει κανέναν γνωστό του;

Μάλλον είσαι η “άλλη γυναίκα”.

Υπάρχουν πολλά σημάδια – τα οποία θα σε δικαιολογήσουμε αν δεν πρόσεξες, γιατί ο έρωτας τυφλώνει – και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, και να κρατάς πλέον τα μάτια σου ανοιχτά!

Μιλάτε μόνο τα πρωινά
Ρίξε μια ματιά στις ώρες που σε παίρνει τηλέφωνο. Κάτι μας λέει ότι οι περισσότερες κλήσεις έχουν γίνει μεταξύ 9 το πρωί και 5 το απόγευμα, που είναι στην δουλειά και μπορεί να σου μιλήσει ανενόχλητος.

Σε παίρνει τηλέφωνο μόνο αυτός
Είτε σου έδωσε κάποια δικαιολογία πως δουλεύει συνεχώς και δεν μπορεί τις ενοχλήσεις, είτε απλά δεν το σηκώνει, ξέρεις πως λογικά θα μιλήσετε όταν αποφασίσει να σε πάρει εκείνος.

Δεν κοιμάστε μαζί
Η σχέση σας είναι κυρίως σεξουαλική – με πολλές, όμορφες υποσχέσεις κατά την διάρκεια του σεξ, βεβαίως. Αλλά το να περάσετε μαζί ένα ολόκληρο βράδυ, όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια, δεν πρόκειται να συμβεί στο κοντινό μέλλον.

Μιλάτε περισσότερο με μηνύματα
Αν οι περισσότερες συνομιλίες σας γίνονται μέσω μηνυμάτων, πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Γιατί να μην θέλει να ακούσει την φωνή σου;

Επικοινωνεί μόνο όταν θέλει σεξ
Όχι πως υπάρχει κάτι κακό με μία σχέση που βασίζεται μονάχα στο σεξ, αρκεί να είναι ενήμεροι και οι δύο παρτενέρ. Αν νιώθεις πως συνέχεια σου κρύβει κάτι, μίλησέ του ευθέως. Ρώτα τον τι ακριβώς κάνετε, και πώς σε βλέπει.

Δεν γνωρίζεις τίποτα προσωπικό για αυτόν
Αν δεν έχεις ιδέα πού μένει, ποιοι είναι οι φίλοι του, τι δουλειά κάνει και οτιδήποτε άλλο προσωπικό, τότε σίγουρα κάτι έχει να κρύψει. Σίγουρα, είτε είναι μια άλλη σχέση, είτε κάτι εντελώς άσχετο, όπως ότι είναι μυστικός πράκτορας. Κάτι μας λέει ότι υπάρχουν λιγότεροι μυστικοί πράκτορες από τύπους που ρίχνουν κέρατο…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v