Ημερολόγιο Opel Corsa 2015 από τον Karl Lagerfeld

Το νέο ημερολόγιο του Corsa με τις φωτογραφίες του σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld διατίθεται προς παραγγελία από την ιστοσελίδα της Opel.
Ημερολόγιο Opel Corsa 2015 από τον Karl Lagerfeld
του Σπύρου Ρέκκα

Τον Οκτώβριο, ο σχεδιαστής μόδας και φωτογράφος Karl Lagerfeld φωτογράφισε την πασίγνωστη γάτα του Chopette και το νέο Opel Corsa στο Παρίσι. Τα αποτελέσματα αυτής της παραγωγής θα αποκαλυφθούν σύντομα καθώς το "2015 Opel Corsa Calendar" με τη δημιουργική υπογραφή του Karl Lagerfeld’ θα διατίθεται για παραγγελία από τις 17 Δεκεμβρίου. Όλα τα στιγμιότυπα από την ασυνήθιστη φωτογράφιση θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Palazzo Italia στο Βερολίνο, 4 – 22 Φεβρουαρίου, 2015.

Για τη δημιουργία του ημερολογίου ο σχεδιαστής και φωτογράφος επιστράτευσε το δικό του supermodel, τη ντίβα ‘Choupette’ αποκλειστικά για την Opel. Η Opel και ο Lagerfeld επέλεξαν τις δώδεκα καλύτερες φωτογραφίες της γνωστής σε όλους γάτας Βιρμανίας του δημιουργού με το νέο Opel Corsa για το ημερολόγιο.

«Η Choupette είναι πανέμορφη και έκανε εξαιρετική δουλειά» δήλωσε η Tina Müller Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Opel Group, που ήταν παρούσα στη φωτογράφηση. «Η νέα, πέμπτη γενιά Opel Corsa ανεβάζει τον πήχη στη σχεδίαση, το σχήμα και τη λειτουργικότητα και ο Karl Lagerfeld απαθανάτισε αυτή την εξέλιξη με τον καλύτερο τρόπο.»

Οι φωτογραφίες της Choupette στο ταξίδι ανακάλυψης του νέου Corsa δεν προβάλλουν μόνο στην εξωτερική σχεδίαση. Οι δώδεκα σελίδες του ημερολογίου δίνουν επίσης στους λάτρεις της γάτας και το αυτοκινήτου μία γεύση από τις κρυφές χάρες του bestseller της Opel. Για παράδειγμα, η Choupette φωτογραφίζεται να χουζουρεύει πάνω στο θερμαινόμενο τιμόνι, να πλησιάζει τον πολύ αποδοτικό, νέο τρικύλινδρο κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.0 ECOTEC ή να εξερευνά τον πλούσιο χώρο αποσκευών.

Η περιορισμένη έκδοση παραγωγής του 2015 Opel Corsa Calendar θα διατίθεται από τις 17 Δεκεμβρίου, 2014 στην τιμή των 33.5 ευρώ (συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία) μέσω www.opel-collection.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v