To Honda Civic Black Edition με 25.570€

Η… μαύρη έκδοση του δημοφιλούς σπορ αυτοκινήτου της Honda, συμπληρώνει την πλούσια γκάμα του μοντέλου και λανσάρεται με ένα ελκυστικό πακέτο εξοπλισμού.
To Honda Civic Black Edition με 25.570€
του Σπύρου Ρέκκα

Η έκδοση Civic Black Edition συμπληρώνει τη πλούσια γκάμα του Civic 9ης γενιάς. Είναι εφοδιασμένο με πιο πλούσιο εξοπλισμό, δίνοντας έμφαση στο σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Το πακέτο εξοπλισμού του Civic Black Edition επιπρόσθετα του εξοπλισμό της έκδοσης Civic Sport περιλαμβάνει: σπόιλερ οροφής, μπροστινά, πλαϊνά και πίσω μασπιέ, αλουμινένιο διακριτικό σήμα τοποθετημένο στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου με λογότυπο Black Edition, ματ ζάντες ελαφρού κράματος 18’’ (Hydrogene Complete), αντί των στάνταρ 17”, ολοκληρώνουν την εμφάνιση, οι οποίες υιοθετώντας διαιρούμενη σχεδίαση πέντε ακτίνων, φέρουν ματ φινίρισμα gunpowder black και κεντρικό καπάκι με εμφάνιση carbon.

Την εμφάνισή του συμπληρώνουν τα ενσωματωμένα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών καθώς επίσης και ένα κάλυμμα τάπας ρεζερβουάρ ομοίως σε gloss black με λογότυπο Civic. To Civic Black Edition είναι άμεσα διαθέσιμο με τιμή 25.570 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v