Νέο Suzuki Vitara: Με αέρα… παρισινό

Η νέα γενιά του Vitara αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό στο Διεθνές Σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Νέο Suzuki Vitara: Με αέρα… παρισινό
του Σπύρου Ρέκκα

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου στο Παρίσι θα αποκαλύψει στο κοινό τη νέα γενιά του Vitara. Το νέο μεσαίο SUV θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της ιαπωνικής μάρκας στη κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου με ειδικά χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία με την αξιοζήλευτη ιστορία στα 4x4 θα παρουσιάσει το νέο της, εξελιγμένο από «λευκό χαρτί» SUV, που συνδυάζει την αυθεντική off-road εμφάνιση, το υπερσύγχρονο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP 4WD, πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης σε αμάξωμα και εξοπλισμό, εξελιγμένη τεχνολογία και ιδανική οικονομία καυσίμου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Το νέο μοντέλο βασίζεται στο εντυπωσιακό πρωτότυπο iV-4, που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει η Suzuki στο Παρίσι.

Να τονίσω ότι οι προηγούμενες γενιές διέθεταν αξιόπιστο και ικανό σύστημα τετρακίνησης. Σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και στην Ελλάδα, πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση.
Άλλα μοντέλα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης: Celerio, SX4 S-Cross, Swift και Swift Sport. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου στο Παρίσι θα διεξαχθεί από τις 4-19/10/2014.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v