Nestle: ”Βάρος” στην ολική άλεση

Έμφαση στα προϊόντα ολικής αλέσεως αποφασίζει να δώσει η Nestle, προβάλλοντας τη σημασία που δίνει στο συγκεκριμένο αυτό χαρακτηριστικό της σειράς των δημητριακών της και επιχειρώντας να εξηγήσει στο κοινό τι ακριβώς είναι η ολική άλεση.
Nestle: ”Βάρος” στην ολική άλεση

Έμφαση στα προϊόντα ολικής αλέσεως αποφασίζει να δώσει η Nestle, προβάλλοντας τη σημασία που δίνει στο συγκεκριμένο αυτό χαρακτηριστικό της σειράς των δημητριακών της.

Μελέτες δείχνουν πως τα προϊόντα ολικής αλέσεως αποτελούν διατροφική δύναμη και είναι εμπλουτισμένα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας για την υγεία σας.

Τι είναι όμως τα δημητριακά ολικής αλέσεως;

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως περιλαμβάνουν όλα τα μέρη του καρπού (καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, βρόμη, κριθάρι, σίκαλη), ο οποίος αποτελείται από τρία μέρη: το έμβρυο (πυρήνας), το ενδόσπερμα (εσωτερικό του καρπού) και τον φλοιό (εξωτερικό περίβλημα), σε αντίθεση με τα απλά δημητριακά, τα οποία περιέχουν μόνο το ενδόσπερμα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των δημητριακών ολικής αλέσεως προέρχονται από το σύνολο των θρεπτικών στοιχείων που προκύπτει από την άλεση και των τριών παραπάνω μερών και όχι απλώς από τις φυτικές ίνες ή τα θρεπτικά συστατικά του κάθε μέρους ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν στον οργανισμό τον ιδανικότερο συνδυασμό φυτικών ινών, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

Επειδή δεν είναι όλα τα δημητριακά ολικής αλέσεως, αναζητήστε το ειδικό σήμα ολικής αλέσεως στις συσκευασίες των δημητριακών της Nestle!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v