Αντίρριο-Ιωάννινα σε μιάμιση ώρα!

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδού, ολοκληρώνοντας έτσι τη σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
Αντίρριο-Ιωάννινα σε μιάμιση ώρα!
Σε μία ώρα και τριάντα λεπτά θα κάνουν από σήμερα οι οδηγοί την απόσταση Αντίρριο – Ιωάννινα, χάρη στην παράδοση του έργου για τη σύνδεση της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με την Ιόνια Οδό. Σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, παραδόθηκε σε κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του δρόμου, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων, που ξεκινά από το σημείο σύνδεσης με τη Γέφυρα στο Αντίρριο και καταλήγει στην είσοδο της σήραγγας της Κλόκοβας.

Με την παράδοση αυτού του τμήματος, η διαδρομή στα πρώτα 102 χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, μειώνεται στα 50 λεπτά, αντί 1 ώρας και 35 λεπτών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού.

Επίσης, σε κυκλοφορία βρίσκεται και το τμήμα της Ιόνιας Οδού από Σελλάδες Άρτας έως Πέρδικα Ιωαννίνων, συνολικού μήκους 53 χλμ. Τα εναπομείναντα δύο τμήματα, στο βόρειο κομμάτι της Ιόνιας Οδού, αναμένεται να παραδοθούν στους οδηγούς έως τις αρχές Ιουλίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v