Το βίντεο με τον "καθηγητή του BBC" έχει και συνέχεια

Η οικογένεια του Robert Kelly δίνει συνέντευξη ξανά, με αφορμή το viral βίντεο τους, και ξεκαθαρίζει μερικές παρεξηγήσεις.
Το βίντεο με τον καθηγητή του BBC έχει και συνέχεια
Αν περάσατε έστω και ελάχιστο χρόνο στο internet την προηγούμενη εβδομάδα, έχετε σίγουρα δει το βίντεο με τον καθηγητή Robert Kelly να δίνει συνέντευξη στο BBC, την οποία διακόπτουν ξεκαρδιστικά τα παιδιά του, και η σύζυγός του που προσπαθεί πανικόβλητη να τα μαζέψει.

Η οικογένεια Kelly έδωσε σήμερα μια δεύτερη συνέντευξη, για το πώς είναι να γίνεσαι σταρ για όλους τους λάθος λόγους –χαρίζοντας, όμως, απλόχερα γέλιο στον μισό πλανήτη– και με την ευκαιρία, ξεκαθάρισαν και μερικά απαράδεκτα στερεότυπα: Όχι, η γυναίκα στο βίντεο δεν ήταν η νταντά, αλλά η μαμά των παιδιών, και ναι, ήταν πολύ άβολο για εκείνη το γεγονός ότι ο κόσμος βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα με βάση την καταγωγή της.

Ο καθηγητής ξεκαθάρισε επίσης ότι ναι, φορούσε παντελόνι, και όχι, η Kim Jung-A δεν απομάκρυνε βίαια τα παιδιά –απλά γρήγορα, και κάπως πανικοβλημένη. Πάντως και οι δυο τους δήλωσαν ότι τελικά, αφού πέρασε ο πανικός, γέλασαν πολύ βλέποντας το βίντεο –παρά το γεγονός ότι αρχικά φοβήθηκαν πως το BBC δεν θα ξανακαλέσει τον Robert Kelly για συνέντευξη. Πράγμα που, φυσικά, διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v