Τάκης Τσουκαλάς vs. Στέφανος Χίος: Μάχη cult τιτάνων

Αυστηρώς ακατάλληλα μπινελίκια, αγγουροκολοκύθες και άλλα σουρεάλ σκηνικά από τους δύο «σταρ» της ελληνικής – και παγκόσμιας – τηλεόρασης.
Τάκης Τσουκαλάς vs. Στέφανος Χίος: Μάχη cult τιτάνων
Στέφανος Χίος και Τάκης Τσουκαλάς. Δύο – φαινομενικά – διαφορετικοί άνθρωποι με μοναδικό κοινό παρονομαστή την καριέρα τους στην «άλλη» ελληνική τηλεόραση.

Στην πραγματικότητα, δύο καλοί λόγοι για να κάτσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο εσώκλειστος στο σπίτι σου και να παρακολουθήσεις back to back τα απίστευτα καμώματά τους στις εκπομπές που παρουσιάζουν «Μακελειό» και «Άντε Γεια». Διαλέγουμε παρακάτω τις αγαπημένες μας εμφανίσεις τους.

Στέφανος Χίος


Η κ***λα ψιλικατζού

Τηλεθεατής αναφέρει ότι η ψιλικατζού του έχει την εφημερίδα του Στέφανου «χωμένη μες στις άλλες» και πυροδοτεί το ξέσπασμα του παρουσιαστή.



«Στα @@ μου»

Με γκεστ εμφάνιση του γιατρού Ε. Ανευλαβή στην εκπομπή του, ο Στέφανος του αναφέρει πως θα τον πουν φασίστα και Χρυσαυγίτη για αυτά που λέει. Ο γιατρός απαντά «στα @@ μου» και ο Στέφανος μη θέλοντας να κρεμάσει τον καλεσμένο του απαντά «και στα δικά μου».



Να τον καλείτε όλη νύχτα

Ο Στέφανος διαβάζει ζωντανά στον αέρα μήνυμα τηλεθεατή που τον αποκαλεί "Χρυσαυγίτη" και "Φασίστα" και του συνιστά "να προσέχει". Ο Στέφανος εξοργίζεται και δίνει εντολή να μπει το τηλέφωνο του τηλεθεατή "από κάτω".

Οι τεμπελχανάδες

Σε μια μάλλον ήπια – συγκριτικά με τις υπόλοιπες – αντιμετώπιση των πολιτικών της χώρας, ο Στέφανος φτιάχνει ένα καταγγελτικό βίντεο για τους «κηφήνες» και τις «μεγαλοκυρίες» της Βουλής.



Αντιπαράθεση με Μαρκάτο

Long story short για να καταλάβετε τι συμβαίνει: σε πάνελ εκπομπής που συμμετέχει ο Στέφανος ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π. Μαρκάτος αναφέρει χαμηλόφωνα στον παρουσιαστή «κόφ’τονα». Ο Στέφανος δεν το ακούει αλλά σε λάιβ συνομιλία με τηλεθεατή μέσω Skype την επόμενη ημέρα ενημερώνεται για το συμβάν και ξεσπά. Μετά αποφασίσει να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο τον Μαρκάτο και να του ζητήσει τα ρέστα.



Μ@λάκες Μυτιληνιοί

Σύμφωνα με τον Στέφανο, οι κάτοικοι της Μυτιλήνης περνάνε αυτά που περνάνε επειδή ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, επομένως «καλά σας κάνουν και σας γ@@νε τις γυναίκες οι λαθρομετανάστες».



Γιάννης Δαραβίγκας

Μόνιμος – σχεδόν – καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής του Στέφανου, ο Γιάννης Δαραβίγκας έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές τις λεκτικές σφαλιάρες του οικοδεσπότη. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης μίσους, η οποία συνήθως εκφράζεται με αρκετά μπινελίκια και χαρακτηρισμούς.









Στέφανος Vs. Θηβαίος

Προς απάντηση της δήλωσης Θηβαίου πως οι έλληνες μπορούν να ζήσουν με παξιμάδι και ελιές, ο Στέφανος εξαπολύει ένα άνευ προηγουμένου μπινελίκι στον γνωστό τραγουδοποιό.



Στέφανος Vs. Κατσέλη

Ο παρουσιαστής χάνει και πάλι την ψυχραιμία του με αφορμή τον νόμο Κατσέλη και απευθύνει – εχμ- απευθείας ερώτηση προς την Υπουργό για το κατά πόσο θα κουρευτούν ή όχι οι καταθέσεις.



Στέφανος Vs. Τατιάνα

Η παλαιότερη συνεργασία του Στέφανου με την Τατιάνα Στεφανίδου δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στην ορμή με την οποία ο παρουσιαστής καταφέρεται εναντίον της για «κόκες στις τουαλέτες», «τσι***κια» και άλλα τέτοια ωραία. Ε, Τατιάνα;» Από την οργή του δεν γλιτώνει ούτε ο Νίκος Ευαγγελάτος.



Στέφανος εναντίων πάντων

Απίστευτο ξέσπασμα του Στέφανου Χίου από εκπομπή που κάνει στο σπίτι του για όλους και για όλα. 



Τάκης Τσουκαλάς


«Την έχω φάει όλη τη σούπα»

Μετά από παιχνίδι ΑΕΚ- Ολυμπιακού (επί εποχής Μπάγεβιτς) στο 0-0, Τάκης και Μητσάκος βγαίνουν στην εκπομπή με κουκούλες τρώγοντας σούπα, εμφανώς δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς δεν έριξε 7άρα στα «χανούμια», καθότι το ματς ήταν "σούπα". 



«Βγαίνει μόνο στην Αγγλία!»

Ντοκουμέντο από το 2010, όταν η γνωστή «αγγουροκολοκύθα» κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην εκπομπή του Τάκη μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που έληξε 0-1 με γκολ του Ντέρμπισαϊρ. Έκτοτε θα αποτελέσει φετίχ της εκπομπής και θα χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για καζούρα στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Τάκης παρουσιάζει και έναν «Παναθηναϊκό» στο στούντιο, τον οποίο αναγκάζει να πει «θα αλλάξω ομάδα».



Ηλεκτρική σκούπα

Μετά το 3-0 στο μπάσκετ τη σεζόν 2014-2015, ο Τάκης ξεκινά την εκπομπή και φέρνει στο στούντιο ηλεκτρική σκούπα την οποία και βάζει μπροστά για να καθαρίσει το τραπέζι. Αργότερα κάνει την εμφάνισή της και μια κανονική σκούπα, η παλιά «που είχε και η γιαγιά σας».



Ο Ανώμαλος Ολυμπιακός

Τηλεθεατής παίρνει τηλέφωνο μετά το ματς με την Γιουβέντους το 2014 για να δηλώσει πως είναι Ολυμπιακός στο Ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο Μπάσκετ. Ο Τάκης δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοια συμπεριφορά, τον κλείνει με φωναχτό «Άντε Γεια» και δηλώνει «Με ανώμαλους, δεν μιλάω!». Αφού ηρεμεί, τον προτρέπει να «πάει επειγόντως σε γιατρό».



Τούμπα από καρέκλα

Σε μια από τις πιο αστείες σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τάκης δεν υπολογίζει καλά τις αντοχές της καρέκλας του και τρώει μια «γεμάτη» τούμπα προς τα πίσω, ταρακουνώντας ακόμα και το σκηνικό. Το – καθυστερημένο λόγω μετάδοσης – γέλιο του τηλεθεατή που είναι εκείνη τη στιγμή στον αέρα είναι το κερασάκι στην τούρτα.



Σωτήρης

Σε έναν άνευ προηγουμένου σουρεάλ διάλογο με τηλεθεατή, ο Τάκης προσπαθεί να βγάλει άκρη για το αν γνωρίζει ή όχι έναν «Σωτήρη».



Δύο χέρια τρία πόδια

«Βαζελάκια, πουστρ**κια, μου κλάσατε τα φρύδια». Έτσι ανοίγει την εκπομπή του Τάκης μετά την πολυσυζητημένη «επίθεση» που δέχτηκε στον Χολαργό το 2002. Όμως, όπως δηλώνει, «100 ευρώ η ζημιά, ένα τζάμι» και τους υπόσχεται πως την Κυριακή «θα φάτε καλά».



«Σουρωτήρι βαζέλια!»

Σε ένα από τα πιο επικά ανοίγματα εκπομπής του Τάκη στην ιστορία του, όλα τα αξεσουάρ επιστρατεύονται για το 3-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού το 2016: σουρωτήρι, αγγουροκολοκύθα, καραγκιόζης φιγούρα μπανάνες, κούκλα – επιδειξίας. Λίγο μετά, ο Τάκης κοπανιέται σαν παιδί, πανηγυρίζοντας.



Βου-Βουμ τα αεροπλάνα

Ντελιριακό τηλεφώνημα Παναθηναϊκού στην εκπομπή του Τάκη, ο οποίος απαγγέλει για αρκετά λεπτά σουρεάλ ποίημα.



Το Παριζάκι της ΑΕΚ

Ο Τάκης ξεθάβει ένα παριζάκι παραγωγής ΑΕΚ και το φέρνει πολύ κοντά στην κάμερα – μαζί με τη μούρη του. «Κοιτάχτε τι είχατε βγάλει! Αλλά επειδή δεν χορταίνετε, καλύτερα να το βάλετε στον λω-κό σας. Κύπελλο θέλατε; ΝΑ!».

Τι κρατάω στο χέρι μου;

Τηλεθεατής παίρνει τηλέφωνο ρωτά το αφαιρετικό "Τι κρατάω στο χέρι μου", για να λάβει ακαριαία πληρωμένη απάντηση από τον Τάκη. 

Update: Πρόσφατα ανέβηκε στο Youtube ένα εξαιρετικό βιντεάκι - mashup των δύο παρουσιαστών. Το παραθέτουμε προς τέρψη σας. 



Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v