Τι δώρα θα θέλαμε εμείς για τα Χριστούγεννα

Συντάκτες και συνεργάτες του in2life σκέφτονται και γράφουν τι δώρο θα ήθελαν να τους φέρει ο Άι-Βασίλης. Ή όποιος αποφασίσει να αναλάβει τον ρόλο του.
Τι δώρα θα θέλαμε εμείς για τα Χριστούγεννα
Τις τελευταίες εβδομάδες τις περάσαμε ψάχνοντας να σας βρούμε τα καλύτερα δωράκια. Σκεφτήκαμε δωράκια για πιτσιρίκια, δωράκια φιλανθρωπικά, δωράκια νόστιμα, φτηνά, ακριβά, παράξενα, συνηθισμένα, κοριτσίστικα, τεχνολογικά, επαναστατικά, δωράκια για τους άνδρες και τις γυναίκες της ζωής σας, δωράκια για να φτιάξετε μόνοι σας. Και στο τέλος σκεφτήκαμε τι δωράκια θα θέλαμε εμείς φέτος τα Χριστούγεννα. Κι είπαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας, για να σας βάλουμε (κι άλλες) ιδέες.

Θέλω μια ωραία βρύση (μπαταρία) για την κουζίνα, ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι (όχι της πλάκας, έτσι;) και πολλά ωραία στολίδια δέντρου για τη συλλογή που κάνω. Ακόμα, θέλω ένα νέο επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο (δεν βάζω link, όποιο βρείτε). Α, και τον δεύτερο τόμο του Κλέφτες και Αρματωλοί του Π. Ροδάκη. Είναι εξαντλημένο και το ψάχνω παντού.
Δημήτρης Γλύστρας, υπεύθυνος έκδοσης

Τι δώρο θα ήθελα φέτος; Μια φωτογραφική μηχανή DSLR, γιατί η παλιά μου έσπασε και νιώθω με ένα χέρι λιγότερο. Τώρα αν συνοδευόταν και από ένα εισιτήριο για Νέα Υόρκη να πάω να φωτογραφίσω το Μανχάταν, δεν θα έλεγα όχι. Αλλά και με ένα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη, είμαι εντάξει Άη Βασίλη, και η Άνω Πόλη μια χαρά φωτογένεια έχει. Και θα σου φέρω και μπουγατσάν.
Γιώργος Κόκουβας, συντάκτης

Ένα σετ καινούργια λάστιχα γυμναστικής, μια νέα τηλεόραση γιατί η παλιά κάνει ηχητικά παράσιτα και οπωσδήποτε ένα barbecue για να μπορώ να απολαύσω μια μπριζόλα στα κάρβουνα σαν άνθρωπος. Το έχω βαρεθεί το τηγάνι. Αν υπήρχε περιθώριο, θα ήθελα και ένα μεγαλύτερο ονυχοδρόμιο για τον γάτο μου και κάποια παιχνίδια γιατί νοιώθω ότι τελευταία βαριέται αρκετά, και τέλος ένα ημερήσιο πρόγραμμα μασάζ το οποίο να με «σπάσει» και να με συναρμολογήσει ξανά κομμάτι κομμάτι μπας και σταματήσω να πονάω παντού.
Νικόλας Γεωργιακώδης, συντάκτης

Θέλω σίγουρα ένα αεροπορικό εισιτήριο για οπουδήποτε στον κόσμο. Ή όχι απαραίτητα αεροπορικό –και ένα εισιτήριο του Υπερσιβηρικού, ας πούμε, θα με έκανε εξαιρετικά χαρούμενη. Επίσης, θέλω αυτούς τους Πιγκουΐνους που είχαμε μικροί και ανεβοκατέβαιναν μια τσουλήθρα κάνοντας πιγκουϊνίσιους ήχους. Θα τους βάλουμε στο γραφείο και θα χαρεί και ο Γιώργος. Κι ένα τελευταίο, ένα box set με όλες τις σαιζόν του NCIS, γιατί όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω η Ζίβα Νταβίντ.
Ηρώ Κουνάδη, συντάκτης

Αν δεν είναι ρολόι, ας είναι χρόνος. Aν δεν είναι high end touch smartphone ας είναι ένα χάδι. Αν δεν είναι lux αυτοκίνητο, ας είναι μια βόλτα. Αν δεν είναι μια γραμμή VDSL ας είναι επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει δώρο για εμένα τότε ας έχω ένα δικό μου Δώρο.
Χρήστος Τζώρτζης, συντάκτης τεχνολογικών θεμάτων

Για τα Χριστούγεννα θα ήθελα να μου χαρίσουν την επετειακή έκδοση των 25 χρόνων της σπουδαιότερης κινηματογραφικής τριλογίας όλων των εποχών, του "Back to the Future" του Ρόμπερτ Ζεμέκις. Εναλλακτικά και κόντρα στον πνεύμα των ημερών, θα ήμουν ευχαριστημένος με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον οποιουδήποτε διανοηθεί και μόνο την πιθανότητα ενός ριμέικ.
Λουκάς Τσουκνίδας, συντάκτης της στήλης του κινηματογράφου

Αυτά τα Χριστούγεννα, θέλω εφ' όρου ζωής πληρωμένη ΔΕΗ και ίντερνετ, πολλά βιβλία και συναισθηματική σταθερότητα. (Επίσης πήγα να το παίξω σεμνός, αλλά είδα ότι όλοι ζήτησαν παράλογα πράγματα, οπότε συμπληρώνω με το ότι θέλω να βγάλει καινούριο άλμπουμ η Λίντσεϊ Λόχαν. Και λίγα λεφτά για μπλούζες)
Θοδωρής Διάκος, συντάκτης της στήλης ‘Το Πυρ το Εξώτερον’


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v