Η πιο γλυκιά κλοπή που έγινε ποτέ

Διαβάστε τι έκαναν οι πιο αθεράπευτα "γλυκατζήδες" κλέφτες, οι οποίοι κατάφεραν να αρπάξουν πέντε ολόκληρους τόνους πραλίνας φουντουκιού, από νταλίκα στα βόρεια της Φρανκφούρτης.
Η πιο γλυκιά κλοπή που έγινε ποτέ
Μια γλυκιά ζωή εξασφάλισαν οι συγκεκριμένοι κλέφτες, οι οποίοι κατάφεραν να αρπάξουν από νταλίκα στα βόρεια της Φρανκφούρτης, πέντε ολόκληρους τόνους πραλίνας φουντουκιού, αποδεικνύοντας πού μπορεί να φτάσε κανείς για το αγαπημένο του γλυκό.

Πρόκειται βέβαια για μια ζημιογόνο ληστεία, η αξία της οποίας υπολογίζεται να είναι περίπου 16.000 ευρώ. Συγκεκριμένα οι κλέφτες, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άρπαξαν επτά παλέτες πραλίνας φουντουκιού της γνωστής εταιρείας Nutella, ενώ κατά πάσα πιθανότητα διέφυγαν με φορτηγό, στο οποίο φόρτωσαν τη λεία τους.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που σημειώνεται μεγάλη κλοπή στη περιοχή, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής αστυνομίας, τον Μάρτιο κλάπηκαν πέντε τόνοι καφέ, ενώ τον Αύγουστο του 2012, 38.000 ενεργειακά ποτά. Οι συχνές κλοπές στη περιοχή οφείλονται μάλλον, στο ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι νταλίκες απαγορεύεται να κυκλοφορούν στους δρόμους της Γερμανίας, για αυτό και σταθμεύουν στη συγκεκριμένη ζώνη, αποτελώντας έτσι στόχο των ληστών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v