Χριστουγεννιάτικα δώρα για πιτσιρίκια

Χριστουγεννιάτικα δώρα για πιτσιρίκια
Τα πιτσιρίκια περιμένουν με ανυπομονησία τις γιορτές κυρίως για τα δώρα που θα λάβουν από τους μεγάλους. Για να ανταποκριθούμε λοιπόν κατάλληλα στις απαιτήσεις τους θα πρέπει να βρούμε δώρα τα οποία να είναι σύγχρονα, ενδιαφέροντα αλλά και δημιουργικά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ τέτοιες αγορές, με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 60€, οι οποίες εγγυημένα θα τα ξετρελάνουν.

Fisher-Price Thomas Wooden Railway
Ηλικίες: 36 μηνών – 6 χρονών
Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο ξύλο, το τρενάκι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει τις κινητικές, αισθητηριακές και συλλογιστικές του ιδιότητες μέσα από το παιχνίδι και την κατασκευή. Η κατασκευή του είναι αρκετά ρεαλιστική, εύκολη στο «στήσιμο» και εγγυάται ώρες ανέμελου παιχνιδιού. Παραγγείλετε το από εδώ. Τιμή 54€. 

Plan Toy Baby Walker
Ηλικίες: 10 μηνών – 3 χρονών
Ακόμα ένα οικολογικό ξύλινο παιχνίδι, το οποίο βοηθά το παιδί στα πρώτα του βήματα. Θυμίζει αυτοκίνητο, ενώ το ύψος του είναι μεταβαλλόμενο για να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν καλύτερη στήριξη στο πιτσιρίκι. Περιλαμβάνει στην… καρότσα του 24 χρωματιστά τουβλάκια. Παραγγείλετε το από εδώ. Τιμή 50€.

Star Wars Command Star Destroyer Set
Ηλικίες: 5+

Το τρέιλερ για το νέο Star Wars είναι γεγονός και η… μανία με την σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει ήδη ξεκινήσει. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει εννέα φιγούρες της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του Darth Vader και του Luke Skywalker και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα. Τιμή: 25€.

Disney Princess Frozen Snow Glow Elsa Singing Doll
Ηλικίες: 36 μηνών – 6 χρονών
Η αγαπημένη πριγκίπισσα των κοριτσιών από την ταινία Frozen πλέον κυκλοφορεί και σε κινούμενη κούκλα, η οποία μιλά και τραγουδά με το που την αγγίζει το πιτσιρίκι, λέγοντας ατάκες και τραγούδια από την ταινία. Τιμή: 42€.

Φορητή μπασκέτα
Ηλικίες: 5+
Βάλτε το πιτσιρίκι σας στο παιχνίδι (κυριολεκτικά) και κάντε το να αγαπήσει το πιο όμορφο άθλημα μέσα από μια φορητή μπασκέτα. Η συγκεκριμένη που βρήκαμε περιλαμβάνει μπάλα και βελόνα για φούσκωμα και έχει διαστάσεις 1,50 μέτρο από το έδαφος μέχρι το καλάθι. Τιμή: 49€.

Lenco Tab 705 Kidoz
Ηλικίες: 2+

To Lenco Tab 705 Kidoz είναι ενα ειδικά σχεδιαμένο tablet, για όλους τους μικρούς φίλους της τεχνολογίας αλλά και για χρήση από όλη την οικογένεια. Παρέχει πλήρη γονικό έλεγχο με Web site blocker, App blocker, Ads blocker, χρονικό περιορισμό χρήσης και κλείδωμα πρόσβασης στο Android με κωδικό ασφαλείας. Τιμή: 59€.

Thames and Kosmos Gyrobot
Ηλικίες: 8-15 χρονών
Η ρομποτική αποτελεί μια από τις πλέον υποσχόμενες επιστήμες για το μέλλον και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα παιδιά. To Gyrobot επιτρέπει στα πιτσιρίκια να φτιάξουν μόνα τους μια σειρά από ρομπότ, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου το οποίο ισορροπεί σε δύο ρόδες και μετακινείται με τη βοήθεια ενός σχοινιού. Μέσα από αυτές τις κατασκευές, τα παιδιά εξοικειώνονται με την επιστήμη της ρομποτικής, αλλά και των γυροσκοπικών συσκευών. Τιμή: 36€.

Σετ Βραχιολάκια Plexi Flexi
Ηλικίες: 3+
Άκρως εθιστικό πολύ-εργαλείο για κορίτσια, με το οποίο μπορούν να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα πολύχρωμα βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ σε πληθώρα σχεδίων. Το πακέτο περιλαμβάνει τη βάση πλέξης, τσιγκέλι κατασκευής, κουμπώματα και εξακόσια λαστιχάκια σε διάφορα χρώματα για ατελείωτους συνδυασμούς. Τιμή: 10€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v