Γυναίκα: Στο κυνήγι του ”ξεχωριστού”

Δώρα για τη γυναίκα

Οι ετοιμασίες των γυναικών για την υποδοχή της γέννησης του Θεανθρώπου αρχικά και κατ’ επέκταση του νέου έτους έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, ενώ αναμένεται να χτυπήσουν ”κόκκινο” τόσο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όσο και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2006.

Στα Notos Galleries σχεδόν δύο όροφοι είναι αφιερωμένοι στο ασθενές φύλο. Και επειδή η αγαπημένη σας σίγουρα θα περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία να ανακαλύψει τι είναι αυτό που διαλέξατε αλλά και επειδή οι περισσότεροι τρέμετε στο ενδεχόμενο αντί για κάποιο χαμόγελο να λάβετε το δώρο στο κεφάλι, το in2life ξεχώρισε και σας προτείνει τα εξής:

* Γόβες Miss Sixty: Συνδυάζοντας τους χρωματισμούς του καφέ με λεπτομέρειες σε κόκκινο και χρυσό, οι γόβες Miss Sixty μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ. Συνδυάζονται άψογα με εφαρμοστό τζιν παντελόνι και ανάλογη μπλούζα για τις βραδινές ώρες όσο και μια pencil φούστα για το γραφείο. (Γόβες: 130 ευρώ)

* Καπέλο Goorin: Τα καπέλα αποτελούν must αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν και χαρίζουν ξεχωριστό τόνο στο ντύσιμό μας. Μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ συνδυασμένο βέβαια ανάλογα, ενώ το συγκεκριμένο προσδίδει ένα ροκ στυλ χάρη στη νεκροκεφαλή που αποτελεί και κεντρικό σχέδιο του καπέλου. (Καπέλο: 65 ευρώ)

* Τζιν Rossodisera: Το τζιν αποτελεί κλασική επιλογή για άντρες και γυναίκες. Οι παραλλαγές είναι πολλές με αποτέλεσμα τα τζιν να μεταμορφώνουν άνετα ένα απλό ντύσιμο σε επίσημο ένδυμα. Κάποιος αναφέρει σχετική διαφήμιση εταιρίας είχε την ικανότητα να δει πέρα από το απλό καραβόπανο. Και τα αποτελέσματα μας αφήνουν πραγματικά άφωνους. (Τζιν: 204,20 ευρώ)

* Φούστα και γιλέκο Henry Cottons: Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τις προτάσεις μας τα δύο αυτά πραγματικά εκπληκτικά κομμάτια της συλλογής Henry Cottons. Και τα δύο μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά αν και ο οίκος προτείνει το συνδυασμό τους. Ένα συνδυασμό που σίγουρα θα κάνει τα βλέμματα να στραφούν σε εκείνη που θα τα επιλέξει. (Γιλέκο: 669 ευρώ, Φούστα: 189 ευρώ)

* Φόρεμα BCBG MaxaZria: Το φόρεμα αυτό μας μάγεψε από την πρώτη στιγμή. Συνδυασμένο με γόβες και οπάκ καλσόν είναι ό,τι καλύτερο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αφήνοντας την αγαπημένη σας σίγουρα ενθουσιασμένη. (Φόρεμα: 540 ευρώ)

* Φούστα Rossodisera: Η τζιν αυτή φούστα προορίζεται κυρίως για τις βραδινές εξορμήσεις της αγαπημένης σας. Με χρυσά τρουκς και λεπτομέρειες από δαντέλα αποτελεί μια από τις δυνατές επιλογές της συγκεκριμένης εταιρίας. (Φούστα 170 ευρώ)

* Μπλούζα Kookai: Από απαλό ύφασμα η μπλούζα - κιμονό της Kookai συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μας επιλογές. Μπορεί να φορεθεί με τζιν ή φούστα, με το περίτεχνο δέσιμό της να κλέβει την παράσταση. (Μπλούζα: 79 ευρώ)

* Αξεσουάρ Pepe Jeans: Τα Pepe Jeans προσφέρουν πληθώρα προτάσεων για αξεσουάρ από δερμάτινες ζώνες και πορτοφόλια μέχρι σκουφάκια, τσάντες αλλά και μπότες. Ό,τι κι αν επιλέξετε η επιλογή σας θα σας δικαιώσει όταν θα δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να χαμογελά με ικανοποίηση. (Τσάντα μέσης: 65 ευρώ, ζώνη 35,50 ευρώ, σκούφος 45 ευρώ, μπότες 169 ευρώ)

* Μπλούζα Desigual: Επιλέξαμε την κόκκινη μπλούζα της Desigual αρχικά γιατί το κόκκινο είναι από τις ”δυνατότερες” επιλογές για αυτή τη σεζόν (αν όχι η δυνατότερη) αλλά και γιατί η στάμπα του μας έβγαλε μια αίσθηση γλυκύτητας και αθωότητας. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με τζιν ή κάποιο παντελόνι ή αν πρόκειται για βραδινές εξορμήσεις με ένα σορτς όπως αυτό της φωτογραφίας από τη συλλογή των Pepe Jeans. (Μπλούζα: 57 ευρώ, σορτς: 66 ευρώ)

*Φούστα Chilli Pepper: Οι φούστες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει. Πόσο μάλλον η φούστα chilli pepper σε καφέ και γαλάζιο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αρκει να την συντοφεύουν τα κατάλληλα αξεσουάρ και η κατάλληλη διάθεση. (Φούστα: 146,90 ευρώ)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v