ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς διώχνουμε τα έντομα από το εξοχικό μία και καλή | advertorial

Τρία αποτελεσματικά βήματα για να διώξουμε τα έντομα από το εξοχικό και να απαλλαγούμε μία και καλή.

Πώς θα προλάβω τον πόνο στον αυχένα;

Οξύς ή ήπιος, ο πόνος στον αυχένα είναι σκέτη ταλαιπωρία. Δείτε πώς θα τον προλάβετε.

8 περίεργοι τρόποι να νικήσετε τα κουνούπια

Οκτώ παράξενα αλλά αποτελεσματικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά σας αυτό το καλοκαίρι.

Καθαρισμός και συντήρηση κλιματιστικού: Κάν’ το μόνος σου!

Δείτε πώς θα καθαρίσετε μόνοι σας την εσωτερική και εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ.

Πώς θα σταματήσω να φοβάμαι;

Πώς να σταματήσω να φοβάμαι; Η απάντηση δεν είναι απλή. Δείτε τι θα πρέπει να κάνετε για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Πώς θα απολαύσετε τον καλύτερο σπιτικό παγωμένο καφέ

Πώς θα φτιάξετε τον τέλειο φρέντο στο σπίτι, αλλά και εναλλακτικούς παγωμένους καφέδες μέσα από πρωτότυπες συνταγές για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικές λύσεις για καθαρή αναπνοή

Θέλετε να έχετε δροσερή και «φρέσκια» αναπνοή από το πρωί μέχρι το βράδι; Οι φυσικοί τρόποι για να το καταφέρετε.

Οι συνήθειες που φέρνουν την ευτυχία

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά επτά διαφορετικοί –και εντελώς πραγματοποιήσιμοι– τρόποι να γίνεις (και να παραμείνεις) ευτυχισμένος.

15 τρόποι να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος

Τι σημαίνουν πραγματικά τα σηκωμένα φρύδια; Τι προσπαθεί να σας πει κάποιος που δαγκώνει τα χείλη του; Μάθετε να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος.

Πώς να αποκτήσεις πολλούς followers στα social media

15 χρυσοί και αποτελεσματικότατοι κανόνες για να αποκτήσετε περισσότερους followers στο Instagram, το Twitter και το Facebook.

SPONSORED LINKS

"Αν δεν θέλεις να σε ξεχάσουν αμέσως μόλις φύγεις, είτε γράψε πράγματα που αξίζει να διαβαστούν είτε κάνε πράγματα που αξίζει να γραφτούν."

Carson McCullers, 1917-1967, Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1139 - Μετά την μάχη του Ουνρίκε ο Αλφόνσος Α' της Πορτογαλίας ανακηρύχθηκε από τον στρατό του πρώτος βασιλιάς της ανεξάρτητης Πορτογαλίας.

    1822 - Μάχη στα Δερβενάκια, κατά την οποία οι μικρές επαναστατικές δυνάμεις υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη διαλύουν τη Στρατιά του Δράμαλη, τρέποντας τα υπολείμματά της σε άτακτη φυγή.

© 2002-2016 MEDIA2DAY