Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει και ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Μια γενναία συνέντευξη για την περιπέτεια της υγείας της έδωσε η Σελίν Ντιόν, ποζάροντας στο εξώφυλλο της Vogue του Μαΐου.

Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει και ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Η Σελίν Ντιόν, που διαγνώστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με μια σοβαρή νευρολογική πάθηση, γνωστή ως το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, είχε αποσυρθεί σε μεγάλο βαθμό από την δημοσιότητα μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και άρχισε να πραγματοποιεί και πάλι κάποιες εμφανίσεις.

Τώρα, η 55χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται σε ένα υπέροχο ασπρόμαυρο εξώφυλλο για την γαλλική Vogue, και μιλά χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για την μάχη της με την ασθένεια.

Μάλιστα, μέσα στη χρονιά αναμένεται και η κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ πάνω στο θέμα, με τίτλο «I Am: Céline Dion».

Στη συνέντευξή της στη Vogue, η ίδια εξήγησε πως το σύνδρομο από το οποίο πάσχει είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Η μάχη είναι πολύ δύσκολη καθώς οι μύες της παραλύουν.

«Είναι ένα σύνδρομο που κάνει τους ανθρώπους αγάλματα, αφού κλειδώνει τις λειτουργίες τους και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να κινηθούν» εξήγησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε ότι στην αρχή αναρωτιόταν γιατί συνέβη σε αυτήν αυτό, τι λάθος είχε κάνει; «Η ζωή δεν δίνει απαντήσεις, πρέπει απλά να παλέψεις» είπε, προσθέτοντας πως πλέον πέντε μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται και κάνει φυσικοθεραπείες και θεραπείες για τη φωνή.

Στην ερώτηση αν και πότε θα επιστρέψει στη σκηνή, απάντησε «δεν ξέρω, το σώμα μου θα μου πει», προσθέτοντας ότι παλεύει καθημερινά και προσπαθεί κάθε μέρα να βελτιώνεται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v