Τα beach bars της Αττικής ξεφαντώνουν τον Ιούλιο!

Κοκτέιλ ανά χείρας, διεθνείς και εγχώριοι Djs στα decks και άφθονος χορός πλάι στο κύμα σε αγαπημένα beach bars της Αττικής.
Τα beach bars της Αττικής ξεφαντώνουν τον Ιούλιο!
Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για ξενύχτι – τα beach bars ντε! – δεν είναι μόνο για ένα ποτάκι δίπλα στη θάλασσα. Έχοντας… ενισχυθεί με party και events προσφέρουν πλέον πλήρες «πακέτο» διασκέδασης φιλοξενώντας διεθνούς φήμης Djs στα decks αλλά και αγαπημένους καλλιτέχνες στις παραθαλάσσιες σκηνές τους.

Ο Ιούλιος αναμενόμενα μπολιάζεται με πάσης φύσεως βραδινές προτάσεις κάτω από τα άστρα κι εμείς έχουμε τις καλύτερες για ξεφάντωμα πλάι στο κύμα.

Bolivar

To beach bar του Αλίμου υποδέχεται τον Ιούλιο με μπόλικο χορό μέσα από parties με διεθνούς φήμης Djs. Κρατήστε σημειώσεις: Στις 6 Ιουλίου Tropical Affair με ΑΑΑ Badboy και Blend Mishkin, Faithless Dj Set στις 7 Ιουλίου, Reggae Festival με Scarra Mucci στις 14, Paul Van Dyk στις 22 Ιουλίου και John Digweed στις 28. Περισσότερες πληροφορίες για τα events εδώ.  

Holy Spirit beach bar

Το «αδερφάκι» του cocktail bar της Γλυφάδα έπιασε… παραλία στο Varkiza Resort και υποδέχεται στις 16 Ιουλίου το αγαπημένο δίδυμο Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή και στις 23 Ιουλίου τον αμερικάνο Dj Kenny Carpenter με τον Pascal. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα live και party, μείνετε συντονισμένοι εδώ

Kokomo Beach Bar

Στην πλαζ του Αγίου Κοσμά το Kokomo ετοιμάζει για τις 15 Ιουλίου ένα από τα μεγαλύτερα psytrance events με καλεσμένους εμβληματικούς Djs του είδους με επικεφαλής τον Raja Ram. Μαζί του οι Protonica, Kingpink και Cydelix. Αλλαγή κλίματος στις 21 Ιουλίου με το παρεάκι των Παπαδόπουλου, Ζιώγαλα, Γιοκαρίνη και Μηλιώκα,  ενώ στις 26 και 27 Ιουλίου το Athens Urban Squad Open Air Festival ανοίγει τις πύλες του με Ρόδες United, Fundracar, Ευθύμη, Vlastur, Taki Tsan και πολλούς ακόμα.  

Bikini beach club

Με βάση το κεφάτο beach bar στα Λουτρά Αλίμου, η ομάδα του Fuego, του λάτιν club που μας έβαλε σε χορευτικό mood τον χειμώνα πάει παραλία και μας περιμένει κάθε Τετάρτη να χορέψουμε και να τα σπάσουμε με θέα θάλασσα και αυθεντικό λάτιν χορό. Περισσότερα εδώ

Ακτή Ιππόκαμπος

Το all day café – bar της Αρτέμιδας υποδέχεται τον πιο καλοκαιρινό μήνα του χρόνου με συναυλίες εγχώριων καλλιτεχνών αλλά και αρκετά parties. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η ζωντανή εμφάνιση του Ηλία Βρεττού στις 9 Ιουλίου και το μεγάλο Dab Nation party με τον πρωτεργάτη του είδους Snik και άφθονους RnB ήχους.  

Zouberi – cafe

Στην ίδια ακτογραμμή, στις 7 Ιουλίου το Zouberi Café αποφασίζει να φέρει το  rock and roll στην… παραλία και μας καλεί σε ένα ξεσηκωτικό party με live μουσικές από τους D.K & the Band.

Dream Coast

Στην πλαζ της Λούτσας το Dream Coast θα φιλοξενεί κάθε Παρασκευή του καλοκαιριού και από έναν εγχώριο καλλιτέχνη. Η αρχή έγινε με τον Τριαντάφυλλο, ενώ σειρά παίρνουν ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Γιώργο Γιαννιά στις 7 Ιουλίου και ακολουθούν ο Σταμάτης Γονίδης και η Έλλη Κοκκίνου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Περισσότερα εδώ

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v