Τα τοπ μέρη για φθινοπωρινό clubbing

Το clubbing ζει και επιβιώνει στα στενά της πόλης και των προαστίων. Οι καλύτερες διευθύνσεις για να το ζήσετε κι εσείς, ανεξαρτήτως ακουσμάτων.
Τα τοπ μέρη για φθινοπωρινό clubbing

Mainstream ελληνικά, «βαριά» ελληνικά, ροκ, trashίλες, τέκνο, dance, house, electro, gothic, ambient και ένα σωρό ακόμα μουσικές ηχούν σε clubs της Αθήνας και των προαστίων με το φθινόπωρο να δίνει το έναυσμα για άνοιγμα νέων χώρων και ισχυροποίηση των «παλιών».

Οποιαδήποτε κι αν είναι τα ακούσματά σας, οποιαδήποτε η διάθεσή σας, η Αθήνα έχει – ακόμα – αρκετά μέρη για να "τα σπάσετε" και να σας βρει το πρωί ξενύχτηδες προς αναζήτηση βρώμικου.

Ιδού τα καλύτερα.

Blend
Αναλυτικά οι χώροι των events εδώ

Κρατώντας πιστή εδώ και χρόνια την παράδοση στη διοργάνωση των κορυφαίων dance events εν Αθήναις, η ομάδα του Blend συνεχίζει να φέρνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της dance και techno σκηνής σε μεγάλους χώρους της πόλης (Ιερά Οδός, Gazi Music Hall, Six Dogs κ.α.) για χορό μέχρι πρωίας. Στα μελλοντικά events βρίσκουμε τους, Fabricio Maurizi (8/9)  Paco Osasuna με Paul Ritch (15/10), Ilario Alicante (22/10), Jay Lumen (5/11), Chries Liebing (12/11), Hector Couto (19/11) και πολλούς, πολλούς ακόμα. Η είσοδος στα event κυμαίνεται στα 20-40€, ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους προσκεκλημένους της ομάδας εδώ

Boutique
Αρδηττού 44, Μετς

Το αγαπημένο mainstream club της Φιλελλήνων αλλάζει στέγη και μεταφέρεται στο Μετς, κρατώντας άθικτο τον χαρακτήρα του και – λογικά – τα mainstream parties του που έγιναν σήμα κατατεθέν της νυχτερινής ζωής στο κέντρο. Ελληνικές και ξένες σύγχρονες μουσικές, 100% ελληνικές βραδιές και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το team του, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε το opening προγραμματίζεται για τις 7 ή 14 Οκτωβρίου. Η είσοδος θα κοστίζει 10€ με ποτό και το ποτό στο μπαρ 8€. Περισσότερα εδώ. 

Skull Bar
Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη

Με σύνθημα το “you are what you dance”, η αγαπημένη των μυημένων clubbers underground διεύθυνση της Νεάπολης ειδικεύεται στα after parties και η πρώτη μέρα του 2016 δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Η… φάση ξεκινά μετά τις 5 τα ξημερώματα, όταν οι Resident Djs αναλαμβάνουν τα decks και ενισχύουν τα ηχητικά συστήματα με ασταμάτητους dance/trap/drum ‘n’ base ήχους. Η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό. To ποτό κοστίζει 7€. Μείνετε συντονισμένοι για τα μελλοντικά events του Skullbar εδώ.

Plin 1
Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 1, Άγιος Δημήτριος

Του… ελληνάδικου γίνεται ήδη από τον Σεπτέμβριο στη νέα νυχτερινή άφιξη του Αγίου Δημητρίου, η οποία επιμένει εγχώρια με 100% ελληνικά parties κάθε Πέμπτη, Κυριακή και Δευτέρα, και mainstream ελληνικές επιτυχίες κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τους resident Djs του μαγαζιού. Νταούλια, τουμπερλέκια και χορός πάνω στα τραπέζια είναι μερικά από τα σκηνικά που συμβαίνουν εδώ, με έξτρα δόσεις λουλουδιών για όσους έφτασαν στο τσακίρ κέφι. Η είσοδος Παρασκευές και Σάββατα είναι 8€, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 8€. Περισσότερα για τα events εδώ. 

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι

Ήταν από τα πρώτα που άνοιξαν το γαϊτανάκι του clubbing στο Γκάζι και παραμένει αρκετά χρόνια μετά σταθερά ανεβασμένο στις προτιμήσεις. Στον μεγάλο του εσωτερικό χώρο, αλλά και στο street σκηνικό έξω επικρατεί πανικός, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. Στα των θεματικών πάρτι, κάθε Δευτέρα παίζει το «Δις Χ Αμαρτείν» πάρτυ με ελληνικές επιτυχίες, κάθε Τετάρτη «Social Eyes», με ελληνική και ξένη μουσική συνοδεία φαντασμαγορικών show, κάθε Πέμπτη Trash Test με 80s και 90s μουσικές αναμνήσεις (στις 6/10 φέρνουν τον Λάμπη Λιβιεράτο για να πάρετε μια γεύση), κάθε Παρασκευή “Together” με τον resident Dj Οδυσσέα Παπαχρήστο και κάθε Κυριακή “Venteta Vs. Σκασιαρχείο» με mainstream επιτυχίες πάσης φύσεως και προελέυσεως. Το ποτό κοστίζει 8€, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Tender
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή

Έχει και η Αγία Παρασκευή το στέκι της, που τις νύχτες μεταμορφώνεται σε aftter club… τσέπης που γεμίζει νεαρόκοσμο από κάθε γωνιά της πόλης. Ανοίγουν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Λίγες ημέρες αλλά καλές, ιδιαίτερα αν είστε φαν της ελληνικής μουσικής και του χορού μέχρι τελικής πτώσης, μιας και τα "Γουί λάικ γκρικ" parties του τις Κυριακές δεν είναι για όσους δεν έχουν… αντοχές. Παρασκευή και Σάββατο, σταθερά στήνει mainstream parties με ελληνικές και ξένες σύγχρονες επιτυχίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το ποτό στο μπαρ κοστίζει 7€.

Second Skin 
Δαμοκλέους 8, Γκάζι

“Dissapear Here” γράφει μια ταμπέλα πάνω από τα decks, προτρέποντας τους θαμώνες να «εξαφανιστούν» στις απόκοσμες μουσικές που παίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο μετρ του είδους και resident dj Γιώργος Φακίνος και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του. Το Second Skin διοργανώνει βραδιές με industrial/ebm/goth μουσικές, fetish shows με μετακλήσεις καλλιτεχνών από το εξωτερικό, αλλά και metal, psy trance και drum n bass events αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το underground δεν πρέπει να έχει παρωπίδες. H είσοδος με μπύρα/κρασί/Monster κοστίζει 5€.

Dark Sun
Θηβών 42, Περιστέρι

O ναός της αθηναϊκής γκοθ σκηνής παραμένει όρθιος για περισσότερες από δύο δεκαετίες, γεμίζοντας το dancefloor με φανατικούς θαμώνες, απόκοσμους ήχους και εφιαλτικούς φωτισμούς. Το στέκι που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1995, παίζει τις Παρασκευές dark ambient, apocalyptic folk, industrial, dark wave, minimal, gothic rock και post punk, ενώ τα Σάββατα ανεβάζει ρυθμούς με technoid rhytms, dark ambient, experimental, idm, power noise, ebm, future pop, industrial και harsh electro. Η είσοδος κοστίζει 5€ με μπύρα ή Monster ή κρασί.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v