Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του fine dining;

Τότε το FoodCritic.GR είναι για σένα, αφού είναι το πρώτο website με αναζήτηση πιάτων εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.
Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του fine dining;
Είναι η νέα γαστρονομική κοινότητα για να ξέρεις τι να παραγγείλεις, όταν βρίσκεσαι στο εστιατόριο ή πού θα βρεις αυτό που λαχταράς να φας.

Λειτουργεί ως Food Search Engine με τη μηχανή αναζήτησης να βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες:

-Αναζήτηση με πιάτο: Μπορείς να γράψεις ό,τι λαχταράς να φας και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.

-Αναζήτηση με εστιατόριο: Μπορείς να γράψεις το εστιατόριο που θες να βρεις και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.

-Αναζήτηση με περιοχή: Μπορείς να γράψεις ή να επιλέξεις την περιοχή που βρίσκεσαι και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.



Η αναζήτηση μπορεί να γίνει ακόμα πιο προχωρημένη, αφού μπορείς να αναζητήσεις και όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα. Αν θέλεις απλά να σου ανοίξει η όρεξη, μπορείς να επιλέξεις κάποιες από τις έτοιμες κατηγορίες του μενού. Από τις πιο δυνατές κατηγορίες είναι το Brunch και τα Γλυκά.

Πλέον, θα μπορείς να δεις και τη φωτογραφία από το πιάτο που λαχταράς για να σε βοηθήσει στην παραγγελία σου ενώ είσαι στο εστιατόριο ή όταν αποφασίσεις να πας με την παρέα σου. Αντί λοιπόν να βρεθείς προ εκπλήξεως μπροστά σε μια μικρή μερίδα, θα ξέρεις από πριν τι να περιμένεις.

Το FoodCritic λειτουργεί επίσης και σαν πηγή έμπνευσης των σεφ των εστιατορίων, μιας και παίρνουν ιδέες για να γίνουν τα πιάτα τους ακόμα καλύτερα μέσω του Foodstyling. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εικόνα είναι η πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με το πιάτο που έχει ετοιμάσει ένας σεφ και σίγουρα θέλουμε η πρώτη εντύπωση να είναι θετική.

Επειδή το FoodCritic είναι community, οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν πιάτα που έχουν φωτογραφίσει και δοκιμάσει οι ίδιοι σε κάποιο εστιατόριο αλλά και να σχολιάσουν για να βοηθήσουν άλλους χρήστες στις επιλογές τους.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες λειτουργίας, το site έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατοντάδες επισκέψεις ημερησίως ενώ στο Facebook μετράει ήδη πάνω από 82.000 fans, ξεπερνώντας κατά πολύ τις Facebook σελίδες που σχετίζονται με τα εστιατόρια!

Αν σου αρέσει το καλό φαγητό και θες να μοιραστείς τις γαστρονομικές σου εμπειρίες ή απλά να δεις θα απολαύσεις τα καλύτερα πιάτα, το www.foodcritic.gr είναι για σένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v