Οι πιο σέξι ταινίες της τελευταίας δεκαετίας

Υπάρχουν ταινίες τόσο ερωτικές, που μένουν για πάντα στη μνήμη μας. Κι επειδή δεν μας αρέσει να κολλάμε στα παλιά, αυτές είναι οι πιο σέξι ταινίες των τελευταίων χρόνων.
Οι πιο σέξι ταινίες της τελευταίας δεκαετίας
Τι κάνει μια ταινία να είναι σέξι; Είναι οι πρωταγωνιστές; Οι καυτές σκηνές; Ο ρεαλισμός και το γυμνό; Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί, και το σίγουρο είναι ότι οι οθόνες μας δεν στερήθηκαν καθόλου ερωτισμό τα τελευταία χρόνια. Ποιες ήταν όμως πραγματικά οι πιο καυτές ταινίες που είδαμε αυτή τη δεκαετία; Προσπαθούμε – όσο πιο αντικειμενικά γίνεται – να διαλέξουμε, μα περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις…

Love and other drugs

Τι συμβαίνει όταν παίρνεις δύο από τους πιο όμορφους ανθρώπους του Χόλιγουντ, την Anne Hathaway και τον Jake Gyllenhaal και τους βάζεις να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία που έχει να κάνει με το Βιάγκρα (αλλά κατά βάθος με το πόσο περίπλοκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις); Ίσως όχι αυτό που περιμέναν οι περισσότεροι, από πλευράς ρεαλισμού – η ταινία άλλωστε θεωρείται ρομαντική κομεντί – αλλά σίγουρα πολλές και καλές σκηνές σεξ.

Friends with benefits

Τα ίδια και, ευτυχώς, πολύ καλύτερα αποτελέσματα είδαν οι δημιουργοί αυτής της κωμωδίας, που δύο πλατωνικοί φίλοι (ο Justin Timberlake και η Mila Kunis) αποφασίζουν να κάνουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο την φιλία τους. Έρχεσαι για το σεξ, μένεις για την αγάπη.

Magic Mike

Ναι, ναι, δεν θα μπορούσε να λείπει. Μήνες προτού βγει αυτή η ταινία, όλο το ίντερνετ είχε βουίξει με το τι θα βλέπαμε, αλλά κυρίως με το πόσα θα βλέπαμε. Εν τέλει, αυτό που είδαμε ήταν μια πολύ ήρεμη ταινία, που βουτάει σε μεγαλύτερο βάθος απ’ ό,τι φαίνεται από την αρχή—απλά με μισή ντουζίνα τύπους να χορεύουν γυμνοί.

Nymphomaniac

Το τερατώδες αριστούργημα του Λαρς φον Τρίερ δεν είναι απλά μια ταινία με σεξ. Όχι πως κάποιος θα μπορούσε να πει με σιγουριά τι ακριβώς είναι – ο φον Τρίερ δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό – αλλά το σεξ λειτουργεί σαν πλατφόρμα για να μιλήσουμε για πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Και είναι μια πλατφόρμα γυρισμένη εκπληκτικά, και χωρίς ίχνος ντροπής.

Chloe

Θρίλερ μυστηρίου, στο οποίο βλέπουμε την Amanda Seyfried να κάνει σεξ με την Julianne Moore. Ας το εκφράσουμε αλλιώς: Βλέπουμε την πιο παράξενα μοιραία νεαρή ηθοποιό να κάνει σεξ με την πιο παράξενα μοιραία παλιά ηθοποιό. Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε κάτι άλλο.

Blue Valentine

Αυτή η ταινία κόντεψε να κριθεί αυστηρώς ακατάλληλη, επειδή έχει μέσα μία σκηνή που ο Ryan Gosling κάνει στοματικό στην Michelle Williams. Αυτό. Επειδή στην Αμερική μπορείς να δείξεις κομμένα κεφάλια στις 8 το βράδυ σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αλλά μία ρεαλιστική σκηνή από την ζωή ενός ζευγαριού είναι το χειρότερο πράγμα που έχουμε δει ποτέ και θα καούμε στην κόλαση.

Love

Η τελευταία ταινία του Γκασπάρ Νοέ δίχασε κοινό και κριτικούς. Από την μία πολλοί λάτρεψαν πόσο προσωπική και τρυφερή σε κάποιες στιγμές ήταν, από την άλλη δεν ήταν και λίγοι αυτοί που βαρέθηκαν. Το σίγουρο είναι πως όλη η (σχεδόν τρίωρη) ταινία είναι μια μεγάλη σκηνή σεξ, και είναι τρισδιάστατη. Ό,τι πιο κοντινό θα δούμε ποτέ σε ένωση πορνογραφίας και mainstream σινεμά.

Fifty Shades of Grey

Ναι, το βάλαμε και αυτό. Επειδή πιστεύουμε ότι αν κάποιος έβλεπε τις σκηνές σεξ αποκομμένες από την υπόλοιπη ταινία και τους διαλόγους της, ίσως και να πίστευε ότι βλέπει κάτι σέξι.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v