Sex scenes: Οι top ερωτικές σκηνές όλων των εποχών

Οι πιο προκλητικές, οι πιο ρομαντικές, οι πιο έντονες, οι πιο παθιασμένες, οι πιο διάσημες ερωτικές σκηνές που έχουμε δει στον κινηματογράφο.
Sex scenes: Οι top ερωτικές σκηνές όλων των εποχών
«Προσοχή: Ακατάλληλο!» Αν ήμασταν τηλεοπτικό κανάλι, θα βάζαμε το κόκκινο «Χ» πάνω αριστερά. Επειδή, όμως, δεν είμαστε, απλώς σας προειδοποιούμε πως οι κινηματογραφικές σκηνές στις οποίες αναφερόμαστε παρακάτω, αρκετές από τις οποίες παραθέτουμε σε video – δεν υπάρχουν όλες για ευνόητους λόγους – ανεβάζουν επικίνδυνα την λίμπιντο. Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη και διαβάστε/δείτε με δική σας ευθύνη

*9 ½ Εβδομάδες


Ο Mickey Rourke και η Kim Basinger έχουν μια θυελλώδη σχέση γεμάτη kinky στιγμές. Η πιο εμβληματική από αυτές ίσως είναι η παραπάνω σκηνή με τα τρόφιμα, τα οποία σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί παρουσιασμένα με τόσο σεξουαλικό τρόπο όσο εδώ. Κεράσια, φράουλες, μέλι, όλα γίνονται μέρος του ερωτικού παιχνιδιού του πιο hot ζευγαριού των ‘80s – δείτε και αναρωτηθείτε τι απέγινε η γοητεία του Rourke.

*Βασικό Ένστικτο


Οι ανδρικές ονειρώξεις των αρχών των ‘90s είχαν ως σημείο αναφοράς την φιγούρα της Sharon Stone. Και σε αυτή την ταινία, η σέξι ηθοποιός έκανε τα πάντα για να εδραιώσει αυτή τη θέση της, όχι μόνο με τις ερωτικές σκηνές, αλλά ακόμη και με πιο «αθώες», όπως αυτή της ανάκρισης, κατά την οποία καθιερώνει το γνωστό, δηλητηριώδες σταυροπόδι.

*Τιτανικός


Παραπάνω βλέπετε την περίφημη σκηνή του πορτρέτου της Ρόουζ (Kate Winslet), η οποία ποζάρει γυμνή στον ντροπαλό ερασιτέχνη ζωγράφο Τζακ (Leonardo DiCaprio). Η ερωτική ένταση ανεβαίνει, αλλά o Cameron περιμένει καρτερικά το ζευγάρι να κατέβει κυνηγημένο στο «γκαράζ» του πλοίου και να κρυφτεί σε μια άμαξα. Μπορεί η κάμερα να μην είδε ποτέ τι συνέβη μέσα στην άμαξα, μετά το περιβόητο ιδρωμένο χέρι που αφήνει το ίχνος του στο παράθυρο, αλλά οι έφηβες των ‘90s μεγάλωσαν με αυτή τη σκηνή ως το απόλυτο ρομαντικό σεξ της πρώτης φοράς.

*Monster’s ball


Ο Billy Bob Thornton είναι ένας χήρος, μάλλον ρατσιστής, που μπλέκει με την Halle Berry. Η αμοιβαία μοναξιά τους οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια και σε σκηνές ωμού σεξουαλισμού και έντονων συναισθημάτων.

*Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι


Ένας μεσήλικας Αμερικανός (Marlon Brando) και μια Παριζιάνα (Maria Schneider) γνωρίζονται στη γαλλική πρωτεύουσα, και αποφασίζουν να συνάψουν μια σχέση η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου στο σεξ. Και κάπως έτσι γεννήθηκε μία από τις πιο διάσημες, kinky ερωτικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά, αυτή με το βούτυρο – που όχι, δεν αλείφεται σε φρυγανιές.

*Mullholland Drive


Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε πολλά στο λαβυρινθώδες δράμα του David Lynch, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ένα: Η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, αυτό του λεσβιακού παιχνιδιού μεταξύ δύο «καυτών» γυναικών, βρήκε την τέλεια έκφρασή της στην σκηνή όπου η Naomi Watts υποκύπτει στο παθιασμένο κάλεσμα της Laura Harring. Μία δεκαετία αργότερα, την φαντασίωση ανανέωσε ο Darren Aronofsky, με την περίφημη λεσβιακή σκηνή μεταξύ Natalie Portman και Mila Kunis στον «Μαύρο Κύκνο» του.

*Secretary


Η Maggie Gyllenhaal πιάνει δουλειά ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο, και η σχέση με τον εργοδότη της γίνεται καθαρά σαδομαζοχιστική. Η πιο συναισθηματική ερωτική σκηνή όμως περιμένει για την κορύφωση στο τέλος, όταν όλα τα συναισθήματα έχουν συσσωρευθεί χωρίς να έχουν εκτονωθεί και το ζευγάρι της ταινίας κάνει για πρώτη φορά «πραγματικό» έρωτα πάνω σε ένα κρεβάτι από… γκαζόν. Είναι επίσης η πρώτη φορά που η ηρωίδα αφήνει να φανεί το σημαδεμένο, γυμνό της κορμί.

*The Dreamers


Πάντα προκλητικός, ο Bertolucci στήνει ένα σινεφίλ διαμαντάκι που προκύπτει από το ερωτικό και πνευματικό παιχνίδι μεταξύ τριών νέων, με φόντο τον Μάη του ’68 στο Παρίσι. Κλασική σκηνή φαντασίωσης των δεκαοχτάρηδων όλου του κόσμου, δεν είναι άλλη από αυτή του τρίο με την προκλητική σκηνή της εμμήνου ρήσης και των πειραματισμών των νέων που βαδίζουν προς την ενηλικίωση. Οι σκηνές του αυνανισμού στο μπάνιο αλλά και μπροστά από τις κινηματογραφικές αφίσες προσθέτουν λίγη επιπλέον σινεφίλ λίμπιντο.

*Risky Business


Ένας αμερικανός έφηβος (ναι, το μακρινό 1983 ο Tom Cruise περνούσε ακόμα για έφηβος) βρίσκει τρόπους να διασκεδάσει όσο λείπουν οι γονείς του. Ένας από αυτούς είναι να παίξει ερωτικά με μια ξανθιά γυναίκα σε δημόσιο χώρο, στο βαγόνι ενός τρένου. Την ίδια γυναίκα (την Rebecca De Mornay) με την οποία επιδόθηκε σε άγριο σεξ πίσω από δύο γυάλινες πόρτες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v