Το πρώτο θερινό σινεμά ανοίγει αυτό το Σάββατο!

Το Σινέ Θησείο είναι το πρώτο θερινό σινεμά που εγκαινιάζει την λειτουργία του για φέτος. Αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου… ξεκινά το καλοκαίρι.
Το πρώτο θερινό σινεμά ανοίγει αυτό το Σάββατο!
Ένα ακόμη κινηματογραφικό καλοκαίρι ξεκινά, και το σύνθημα το δίνει το Σινέ Θησείο στον πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, που εγκαινιάζει την λειτουργία του αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου.

Πρόκειται για το πρώτο θερινό σινεμά της Αθήνας που ανακοίνωσε την λειτουργία του για φέτος. Μάλιστα, το Σινέ Θησείο – που είχε ψηφιστεί από το CNN ως ένας από τους ωραιότερους κινηματογράφους του πλανήτη – επανέρχεται ανανεωμένο, με ψηφιακούς προβολείς και νέο ψηφιακό σύστημα ήχου Dolby Surround.

Φυσικά, η υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και οι βυσσινάδες, η ζεστή τυρόπιτα και το σπιτικό γλυκό του κουταλιού παραμένουν στους εξτρά λόγους για τους οποίους το αγαπάμε. Κι αν ανησυχείτε ότι είναι ακόμη νωρίς και οι νύχτες ψυχρές, το Σινέ Θησείο διαθέτει κουβερτούλες για να ζεσταθείτε.

Η καλοκαιρινή σεζόν εγκαινιάζεται με την ταινία «Το Παιχνίδι της Μίμησης» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο ενός βρετανού επιστήμονα που έσπασε τον μυστικό κώδικα των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (ώρες προβολών 20.50 και 23.00). Από Πέμπτη ως Κυριακή το εισιτήριο στοιχίζει 8€, από Δευτέρα ως Τετάρτη 6€ και κάθε μέρα μειωμένο εισιτήριο 6€ για παιδιά, φοιτητές και θεατές άνω των 65 ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v