Πού θα κλείσουμε για Πάσχα τελευταία στιγμή; Έμεινε τίποτα σε καλή τιμή;

Αν ψάχνεις να οργανώσεις τις πασχαλινές διακοπές σου στο παρά 1 κι αναζητάς οικονομικό κατάλυμα τότε θα για άλλη μια φορά θα σε βγάλουμε ασπροπρόσωπο.

Πού θα κλείσουμε για Πάσχα τελευταία στιγμή; Έμεινε τίποτα σε καλή τιμή;

Είναι αλήθεια πως οι Έλληνες σαν λαός είμαστε της τελευταίας στιγμής κι αυτό προφανώς αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός ότι επιλέγουμε πολύ συχνά να κλείσουμε τις διακοπές μας κυριολεκτικά και μεταφορικά στο παρά πέντε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ψάξουν μεγαλοβδομαδιάτικα να δουν τι επιλογές υπάρχουν προκειμένου να κλείσουν τελευταία στιγμή ένα δωμάτιο ή ένα σπιτάκι στις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδος για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές στας εξοχάς. Εμείς κινούμενοι στο χριστιανικό πνεύμα των ημερών, είπαμε να απλώσουμε μια χείρα βοηθείας σε ομόθρησκους κι αλλόθρησκους συγκεντρώνοντας τις καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές που βρήκαμε διαθέσιμες.

Nαύπλιο

Η Πασχαλιά στο Ναύπλιο είναι άλλο πράγμα και για αυτόν τον λόγο πάντοτε έχουμε την πανέμορφη αργολική πόλη πολύ ψηλά στις επιλογές μας για ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές. Βρήκαμε ένα εξαιρετικά value for money σπιτάκι για κράτηση τελευταίας στιγμής με την τιμή του δίκλινου δωματίου να μην ξεπερνά τα 76€ τη βραδιά. https://www.booking.com/hotel/gr/356nafplio-city.el.html Kαλή επιλογή και το 356 Nafplio με το δίκλινο στα 72€ τη βραδιά.

Mέτσοβο

Μία ώρα από τα Γιάννενα, σε απόσταση αναπνοής από δύο χιονοδρομικά κέντρα και χτισμένο σε υψόμετρο 1.150 μέτρων στις πλαγιές της Πίνδου ανάμεσα σε δύο βουνά, το Μέτσοβο μπορεί να έχει τη φήμη του χειμερινού θέρετρου και να προσελκύει τους περισσότερους κυρίως εκείνους τους μήνες του χρόνου, παραμένει όμως κλασικά παραδοσιακό και το Πάσχα για εκείνους που ξέρουν κι επιζητούν μια πιο ήρεμη διέξοδο. Το ξενοδοχείο του Μπιτούνη στο κέντρο του Μετσόβου είναι ιδανική επιλογή διαμονής με το κόστος του δίκλινου να ανέρχεται στα 52€ τη βραδιά.

Αίγινα

Η Αίγινα σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του Πειραιά πέρα από βασίλισσα του Σαρωνικού είναι η ιδανική επιλογή για να κλείσεις μια εκδρομή last minute. Πανέμορφη κάθε εποχή του χρόνου κι ολάνθιστη κατά την πασχαλινή περίοδο δεν γίνεται να λείψει από τη λίστα μας. Πόσο μάλλον όταν μπορείς να βρεις εξαιρετικά δωματιάκια στο Sylvia Studios της Αγίας Μαρίνας με το κόστος δίκλινου δωματίου στα 52€ τη βραδιά. Πολύ οικονομικό και το Eri Studios επίσης στην Αγία Μαρίνα με κόστος δίκλινου δωματίου στα 48€ τη βραδιά

Πήλιο

Οι πρώτες βουτιές στο Χορευτό. Οι βόλτες στην Τσαγκαράδα. Τα φαγοπότια στον Κισσό. Το ατελείωτο village hopping στα υπέροχα χωριουδάκια του. Αυτά είναι μονάχα κάποια από τα πράγματα που προλαβαίνεις να κάνεις στο Πήλιο το Πάσχα. Για να μην ψάχνεις που θα μείνεις θα σε στείλουμε συστημέν@ στο Akti Rooms στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου όπου δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 51€ τη βραδιά για ένα δίκλινο. Πολύ καλή επιλογή και τα διαμερίσματα Κατερίνα επίσης στον Άγιο Ιωάννη με το δίκλινο να κοστίζει 43€

Σύρος

Έχει την γραφικότητα των Κυκλάδων αλλά και την αστική γοητεία μιας μικρής πολιτείας. Αξιοζήλευτη αρχιτεκτονική προίκα με υπέροχα νεοκλασικά, παρεΐστικα ταβερνάκια, αλλά και μοντέρνα café για να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό κάθε μέρα. H πρωτεύουσα των Κυκλάδων κρύβει όσα αναζητάς για το φετινό Πάσχα. Στα διαμερίσματα του Mάνου στο Μέγα Γιαλό μπορείς να μείνεις την περίοδο του Πάσχα δίνοντας κάτι λιγότερο από 49€ τη βραδιά για ένα δίκλινο. Στα Μanousos' Rooms στον Γαλησσά επίσης μπορείς να μείνεις σε ένα οικονομικότατο δίκλινο με κόστος διανυκτέρευσης στα 34€.

Μεθώνη

Τι ζητάς από ένα πασχαλινό τουρ και δεν το έχει η Μεθώνη; Σαν πάρεις την απόφαση να περάσεις το φετινό Πάσχα στην Μεθώνη ετοιμάσου να συναντήσεις ένα πανέμορφο κάστρο, εκκλησάκια, πολεμίστρες, μοσχομυριστά ταβερνάκια και το Ιόνιο πιάτο στα πόδια ή στα μάτια σου. Για δωμάτια απευθύνσου στο Ηλίας appartments με το δίκλινο να κοστίζει περί τα 57€ τη βραδιά.

Ροβιές Ευβοίας

Αν είσαι παραθάλασσιος τύπος τότε φέτος που πέφτει Μάη μήνα το Πάσχα οι Ροβιές στην Εύβοια είναι το κατάλληλο ψαροχώρι για πάρτη σου. Τριγύρω του θα βρεις μπόλικες αφορμές για να το ζήσεις εκδρομικά ενώ για τη διαμονή σου στο Lappas Rooms υπολόγισε ότι δεν θα χρειαστείς περισσότερα από 49€ ανά διανυκτέρευση για ένα δίκλινο. Ωραιότατα δωμάτια και στο Ξενοδοχείο Ζάγκας με το δίκλινο στα 55€.

Γαλαξίδι

«Βουνό και θάλασσα» ζήτησες; Βουνό και θάλασσα θα σου φέρουμε, προσκαλώντας σε στο Γαλαξίδι για να τα περάσεις όμορφα σε αυτή την απόλυτα νησιώτικη γωνιά της Στερεάς Ελλάδας που βρέχεται από τα νερά του Κορινθιακού, αλλά ακουμπά και στην αγκαλιά του Παρνασσού. Στο Santa Xenia θα βρεις ωραιότατα δωματιακια χωρίς να δώσεις περισσότερα από 61€ ανά διανυκτέρευση. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v