Μια ωδή στις πιο σέξι Ελληνίδες των 90s

Η Γωγώ Μαστροκώστα, οι αδερφές Κανονίδου, η Ζέτα Λογοθέτη και τα άλλα κορίτσια που μας κράτησαν ζεστή συντροφιά τις ζόρικες νύχτες των 90s.

Μια ωδή στις πιο σέξι Ελληνίδες των 90s

Όσοι ένιωσαν τα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα στα 90s ξεφυλλίζοντας σελίδες του Nitro, του Playboy και του Penthοuse μάλλον θα γνωρίζουν πολύ καλά τις παρακάτω κοπέλες (κυρίες πλέον).

Όσοι δεν πρόλαβαν να ζήσουν τις μεγάλες αυτές εποχές, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν ή να θυμηθούν ποιες ήταν εκείνες που πριν από τρεις δεκαετίες έκαναν πολλά αγοράκια και κοριτσάκια να ονειρεύονται πονηρά.

Αγγελική και Κατερίνα Κανονίδου

Δίδυμες, φυσικές ξανθιές, με καμπύλες, οι αδερφές Κανονίδου εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων στο «Μπράβο» της Ρούλας και είχαν δική τους εκπομπή με τίτλο «in&out» στο κανάλι 5.

Ζέτα Λογοθέτη

H πάλαι ποτέ Δ’ Μις Ελλάς 1994 παραμένει στις καρδιές μας η απόλυτη «ελληνίδα Μέρλιν Μονρό». Παρατσούκλι που της είχαν δώσει τότε χάρη στις καμπύλες και το νάζι της.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Dj, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο. Η Μάγκυ είχε όλο το πακέτο, σωματικό και μουσικό.

Γωγώ Μαστροκώστα

Σέξι γυμνάστρια στο Mega, κορίτσι του Θέμου στο Όλα, μοντέλο. Η Γωγώ Μαστροκώστα πέρα από κολασμένο σώμα διέθετε και μυαλό.

Ίνα Λαζοπούλου

«Αμερικάνικη» γοητεία μιας και έζησε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, χαρακτηριστική άνεση στις γυμνές φωτογραφίσεις και σούπερ σέξι προφορά. Η Ίνα ήταν μία και δε θα ξαναγίνει.

Νίκη Κάρτσωνα

Ξεκίνησε ως πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής όμως μας πήρε την καρδιά με την καριέρα της στο μόντελινγκ, μέσα από δεκάδες θρυλικές φωτογραφίσεις την δεκαετία του ’90.

Βάνα Μπάρμπα

Λίγο πριν την ανατολή των 90s, η απόλυτη σεξοβόμβα Βάνα Μπάρμπα φωτογραφιζόταν γυμνή για το Playboy και άλλαζε μια για πάντα το τοπίο στις γυμνές φωτογραφίσεις.

Γιολάντα Διαμάντη

Β’ Μις Ελλάς, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, η Γιολάντα Διαμαντή τα έκανε όλα, και στα τέλη των 90s, μας χάρισε μια από τις θρυλικότερες γυμνές φωτογραφίσεις της, γδυμένη Ποκαχόντας.

Τζένη Μπότση

Τι έγινε, Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα; Μόνο σεβασμός για τη γυναίκα με το πληθωρικό μπούστο (αλλά και ερμηνευτικό ταλέντο), που μας προκάλεσε τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στο «Σημάδι του Έρωτα».

Νόνη Δούνια

To 1996 ένα κορίτσι στεφόταν Β’ Σταρ Ελλάς, και έμπαινε με το δεξί στον χώρο του μόντελινγκ προκαλώντας σαματά. Έφυγε πλήρης από τον χώρο αυτό για να ακολουθήσει καριέρα στην ηθοποιία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v