Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου, «Kinds of Kindness» μας έστειλε για όνειρα γλυκά

21 Ιουνίου θα βγει στις αίθουσες η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, σε σενάριο Ευθύμη Φιλίππου με την Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Τζέσι Πλέμονς να πρωταγωνιστούν.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου, «Kinds of Kindness» μας έστειλε για όνειρα γλυκά

Ενώ ο θρίαμβος του Poor Things δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει έτοιμο το επόμενο κινηματογραφικό του πόνημα, με τίτλο «Kinds of Kindness» το οποίο αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της ταινίας με τον Γιώργο Λάνθιμο εκτός από τη σκηνοθεσία να υπογράφει και το σενάριό της μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου στην τέταρτη συνεργασία τους.

Στο «Kinds of Kindness» πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν – στην πέμπτη της συνεργασία με τον Λάνθιμο μαζί με τους Τζέσι Πλέμονς Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουάλεϊ , Χονγκ Τσάου, Τζο ‘Αλγουιν και Χάντερ Σάφερ.

Η σύνοψη της ταινίας που αναμένεται να ντεμπουτάρει στο φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών είναι η ακόλουθη: «μύθος σε τρίπτυχο, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μία γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μία ιδιαίτερη ικανότητα, για να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης», ενώ στο τρέιλερ ξεχωρίζει το «Sweet Dream» των Eurythmics.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v