Σειρές στο Netflix για να λιώσεις τον Μάρτιο

Γκανγκστερικός Γκάι Ρίτσι, ερωτικός Ρόκο Σίφρεντι, ένα Άβαταρ που λατρέψαμε παιδιά κι άλλα πολλά κάνουν κατάληψη στο πρόγραμμα του Netflix.

Σειρές στο Netflix για να λιώσεις τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είχε δύο τριήμερα κι όπως και να το κάνουμε μας έβαλε ξεκάθαρα σε μούντ χουζουριού και ξεκούρασης, αναγκάζοντας μας να εφευρίσκουμε τρόπους προκειμένου να πάρουμε μια μέρα άδεια παραπάνω από το αφεντικό. Tί καλύτερο λοιπόν από το να πάμε αυτό το μουντ ένα βήμα παρακάτω και να λιώσουμε στις σειρές; Κι αν ψάχνεις τι να δεις, τότε το Netflix σε έχει καλυμμέν@.

Supersex (2024, 1 σεζόν)

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο διάσημος Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου. Ο Αλεσάντρο Μπόργκι δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία ως Ρόκο στο Supersex που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο 74ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου κι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Ένα biopic διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει το Supersex ποντάρει στην καίρια σκηνοθεσία του και την ειλικρινή απεικόνιση της βιομηχανίας των ταινιών πορνό, δείχνοντας ένα διαφορετικό “American Dream”.

The Gentlemen (2024, 1 σεζόν)

Στο The Gentlemen, ο Έντι Χόρνιμαν (ο υποψήφιος για Emmy Θίο Τζέιμς) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι αυτό «ανήκει» σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα κι έτσι ο Έντι μπλέκεται σε ένα κυκεώνα από όπου ξεπετάγονται συνεχώς κακοποιοί. Ο Γκάι Ρίτσι επέστρεψε στα γνώριμα Smoking-Two-Barrels-meets-Snatch μονοπάτια του (κι έχουμε χαρά μεγάλη, γιατί είχαμε καιρό να δούμε μια σειρά που να μην παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της) σερβίροντας μας βιντεοκλιπάδικα επεισόδια με ταραντινική αισθητική και ατάκες σε ρυθμό μυδραλιοβόλου. Εξαιρετικός ο Θίο Τζέιμς, όμως εμείς ερωτευτήκαμε την Κάγια Σκοντελάριο σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

To πρόβλημα των τριών σωμάτων (2024, 1 σεζόν)

Οι πολυβραβευμένοι με Emmy δημιουργοί Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις (Game of Thrones) και ο υποψήφιος για Emmy Αλεξάντερ Γου (The Terror: Infamy, True Blood) παρουσιάζουν τη σειρά "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων", μια συγκλονιστική ιστορία που επαναπροσδιορίζει το δράμα επιστημονικής φαντασίας μέσα από πολυεπίπεδα μυστήρια και καταιγιστική πλοκή που ξεπερνά τα όρια του είδους. Βασίζεται στην ομώνυμη μπεστ σέλερ τριλογία βιβλίων που γνώρισε διεθνή επιτυχία.

Το στόρι είναι λίγο πολύ το ακόλουθο: Βρισκόμαστε στην Κίνα, τη δεκαετία του 1960. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Άδειασε το σαββατοκύριακό σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα κολλήσεις με αυτή τη σειρά.

Άβαταρ: Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου (2024, 1 σεζόν)

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει. Αυτή είναι λίγο πολύ η ιστορία ενός παιδικού καρτούν που έγινε μια από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon.

Αν είσαι από αυτούς που έλιωναν βλέποντας το διάσημο καρτούν τότε θα πανηγύρισες στο άκουσμα των νέων της μεταφοράς της σειράς στην streaming πλατφόρμα. Αν πάλι όχι, ποτέ δεν είναι αργά να αλλαξοπιστήσεις και να βουτήξεις στον συναρπαστικό κόσμο του Άβαταρ που υπόσχεται αγνή και μπλοκμπαστερική διασκέδαση.

Αδερφοί Σαν (2024, 1 σεζόν)

Όταν το μεγάλο κεφάλι μιας ισχυρής τριάδας από την Ταϊβάν πυροβολείται από έναν μυστηριώδη δολοφόνο, ο μεγαλύτερος γιος του, ο Τσαρλς (Τζάστιν Σιέν), πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να προστατέψει τη μητέρα του, Άιλιν (Μισέλ Γεό), και τον άβγαλτο μικρότερο αδελφό του, Μπρους (Σαμ Σονγκ Λι), που μέχρι τώρα δεν γνώριζε την αλήθεια για την οικογένειά του.

Καθώς, όμως, οι πιο θανατηφόρες οργανώσεις της Ταϊπέι και μια ανερχόμενη φατρία διεκδικούν την κυριαρχία, ο Τσαρλς και ο Μπρους πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει πραγματικά η σχέση μεταξύ αδερφών και η οικογένεια πριν τους σκοτώσει κάποιος. Αν σου αρέσουν τα γκαγκστερικά έπη με το κατάμαυρο χιούμορ και τις δηλητηριώδεις ατάκες, άραξε κι απόλαυσε τους Αδερφούς Σαν και μας ευχαριστείς αργότερα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v