Τι λένε οι νέες σειρές του Netflix;

Ο Φλεβάρης φλέβισε στην πλατφόρμα με ενδιαφέρουσες πρεμιέρες και συνέχειες αγαπημένων σειρών.

Τι λένε οι νέες σειρές του Netflix;

Ιστορίες αγάπης διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, σφιχτοδεμένα αστυνομικά θρίλερ και live action μεταφορές κινουμένων σχεδίων με εκατομμύρια φαν διεκδικούν μια θέση στο “play” του τηλεκοντρόλ σου.

Ποιες είναι οι νέες σειρές του Netflix και ποιες άλλες ανανεώνουν τους… όρκους τους με το κοινό με νέους κύκλους;

Οι πρεμιέρες:

Μία Ημέρα

Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα (Αμπίκα Μοντ) και του Ντέξτερ (Λίο Γούντολ ) χωρίζουν — αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένη σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, η σειρά παρακολουθεί τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών σε βάθος εικοσαετίας και είναι (ευτυχώς) πιο καλογυρισμένη από την ομώνυμη ταινία που είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2011 σε σενάριο του συγγραφέα.

Το Παράδοξο του Δολοφόνου

Όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής (Τσόι Γου Σικ) παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, σαν τη γάτα με το ποντίκι, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ (Σον Σουκ Κου). Βασισμένη στο webcomic «Salinja Nangam» του καλλιτέχνη Ggomabi, η σειρά παίζει επιτυχημένα με τους κώδικες του θρίλερ, έχει δυνατό καστ και συνεχείς ανατροπές.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Ανεμοδαμαστής

Από 22 Φεβρουαρίου

Η σειρά διαδραματίζεται σε έναν κόσμο χωρισμένο σε έθνη που αντιστοιχούν στα τέσσερα στοιχεία. Ένα παιδί, έχει σκοπό να φέρει ισορροπία στον κόσμο και εργάζεται με τους φίλους του για να νικήσει τον καταστροφικό πόλεμο που διεξάγεται από τον Λόρδο της Φωτιάς Οζάι και το Έθνος της Φωτιάς. Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων γίνεται πολυαναμενόμενο live-action και όλοι μιλούν για το «ασιατικό Game of Thrones».

Ένα Θερμό Χειροκρότημα

Από 29 Φεβρουαρίου

Αντιμέτωπος με υπαρξιακές ανησυχίες και λαχταρώντας την πρότερη ζωή του, ένας άντρας καθοδηγεί την ιδιόμορφη οικογένειά του σε ένα δράμα πολλών δεκαετιών. Η τούρκικη σειρά έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς στην πλατφόρμα, και αρκετούς δημοφιλείς (στην Τουρκία) ηθοποιούς, φιλοδοξώντας να ανατρέψει την γραμμική αφήγηση που έχουμε συνηθίσει.

Και οι νέοι κύκλοι:

Κυρίαρχα Αρσενικά: Σεζόν 2

Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσο κι αν προσπαθούν οι τέσσερις φίλοι να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα, στον δεύτερο κύκλο μιας απροσδόκητα ευχάριστης ισπανικής σειράς.

Καλημέρα, Βερόνικα: Σεζόν 3

Στην τελευταία σεζόν, η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη. Η σειρά είναι ένα καλογυρισμένο θρίλερ φαντασίας βασισμένο στο ομώνυμο, βραζιλιάνικο βιβλίο.

Συμμαχία στο Σχολείο Θηλέων: Σεζόν 2

Νέα χρονιά σημαίνει νέα τάξη, νέοι κανόνες –και νέες αρχηγοί– στο φημισμένο σχολείο Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι και αν σου αρέσουν τα teen dramas, τότε ίσως θα σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις τα συμπαθέστατα αυτά κορίτσια με μαντίλες.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v