Αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix

Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει μπόλικο υλικό για τα φετινά Χριστούγεννα, όμως εμείς είμαστε εδώ για να επιλέξουμε τα καλύτερα και αυτό θα κάνουμε.

Αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix

Αν ψάξεις στην κατηγορία «Χριστούγεννα» του Netflix σίγουρα θα βρεις ένα σωρό ταινίες που διαδραματίζονται τις ημέρες των εορτών.

Κάποιες καλές, κάποιες όχι και τόσο καλές, κάποιες μέτριες, κάποιες κακές.

Ε λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για να επιλέξουμε τις πιο ενδιαφέρουσες για εσένα και την οικογένειά σου.

A Very Murray Christmas (2015)

Ο υπέροχος Μπιλ Μάρεϊ συγκεντρώνει μερικούς σταρ για μια βραδιά μουσικής, σκανταλιών και παρεΐστικης διάθεσης σε αυτή την αναιδή παραλλαγή των εορταστικών σόου βαριετέ. Μαζί του η Μάιλι Σάιρους, ο Τζορτζ Κλούνεϊ , ο Κρις Ροκ και πολύ ακόμα αγαπημένοι ηθοποιοί, συμμετέχουν στο σόου που σκηνοθετεί η Σοφία Κόπολα.

Love Actually (2003)

Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα παλιώσει ποτέ. Η καλύτερη, τρυφερότερη, πιο συγκινητικά αστεία σπονδυλωτή ταινία που μας χάρισε ο βρετανικός κινηματογράφος είναι πάντα επίκαιρη τα Χριστούγεννα… αλλά και κάθε άλλη εποχή, εδώ που τα λέμε.

The Christmas Chronicles (2018)

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον Άγιο. Ο Κερτ Ράσελ κλέβει άνετα την παράσταση σε ένα άκρως διασκεδαστικό φιλμ για μικρά και μεγάλα παιδιά, σε σκηνοθεσία Κλέι Κέιτις (ο σκηνοθέτης των Angry Birds).

The Holiday (2006)

Μια νευρωτική Αμερικανίδα και μια ρομαντική Αγγλίδα ανταλλάσσουν σπίτια για τα Χριστούγεννα, και ανακαλύπτουν συντρόφους μετ’ εμποδίων σε αυτήν την κλασική, εορταστική κομεντί. Πρωταγωνιστούν οι απολαυστικοί Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ και Τζακ Μπλακ.

Grinch (2018)

Ο Γκρίντς, κατεργάρης και μονίμος γκρινιάρης, εκνευρίζεται από τη χαρωπή, γιορτινή διάθεση των κατοίκων του γειτονικού Χούβιλ και δολοπλοκεί, για να καταστρέψει τα Χριστούγεννα της μικρής πόλης. Απολαυστική διασκευή του γνωστότερου ίσως παραμυθιού του Δρα Σους, με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να χαρίζει τη φωνή του στον πράσινο πρωταγωνιστή.

A Boy Called Christmas (2021)

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του. Ένα συγκινητικό και ζεστό χριστουγεννιάτικο φιλμ, λιτό αλλά πλούσιο σε ψυχαγωγικά, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ματ Χάιγκ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v