Υγιές καλοκαίρι: Ιδέες και συμβουλές από το Iatronet.gr

Το Iatronet.gr μεγαλώνει και ανανεώνεται ριζικά, κι εμείς βρίσκουμε αφορμή να σας το ξανασυστήσουμε, μέσα από πέντε ενδιαφέροντα καλοκαιρινά θέματά του.
Υγιές καλοκαίρι: Ιδέες και συμβουλές από το Iatronet.gr
Ξέρατε ότι υπάρχουν τροφές που βοηθούν το μαύρισμα; Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να πειθαρχήσετε τον οργανισμό σας στους αυστηρούς κανόνες μιας δίαιτας; Το αδερφάκι μας, Iatronet.gr, φροντίζει πάντα να μας μαθαίνει όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τους διατροφικούς κανόνες, την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας. Οι συμβουλές του είναι αξιόπιστες, και απλά διατυπωμένες, για να μην χρειαζόμαστε λεξικό ιατρικής ορολογίας δίπλα σε κάθε αφιέρωμα που διαβάζουμε. Όλα αυτά, όμως, πιθανότατα τα ξέρετε.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε ακόμα, είναι ότι το Iatronet.gr έκανε πρόσφατα ένα lifting, μεγάλωσε και ομόρφυνε. Κράτησε το ίδιο ενδιαφέρον περιεχόμενο, χωρισμένο ακόμα πιο απλά σε κατηγορίες για να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα ό,τι και αν ψάχνουμε, και άλλαξε μόνο τις σελίδες του, που τώρα είναι πιο όμορφες και πιο ευανάγνωστες από ποτέ.

Με αφορμή την ανανέωσή του, επιλέξαμε πέντε ενδιαφέροντα, «δροσερά» καλοκαιρινά θέματα που αξίζει να διαβάσετε, για να σας ξανασυστήσουμε το νέο Iatronet.gr. 

Χάστε βάρος με τη δύναμη του μυαλού σας 
Η ιδέα και μόνο να αρχίσετε δίαιτα σας κουράζει; Δείτε πώς μπορείτε με τη δύναμη του μυαλού να κάνετε την αρχή και να πειθαρχήσετε στο «θέλω» σας. 

6 tips για καλό ύπνο το καλοκαίρι 
Το πόσο σημαντικός είναι ο βραδινός ύπνος για την καθημερινότητά σας, σίγουρα το γνωρίζετε. Εκείνο που ίσως να μην ξέρετε, είναι ότι υπάρχουν παράγοντες, όπως η υγρασία της καλοκαιρινής νύχτας ή τα κοκτέιλ σε εκείνο το beach bar, που επηρεάζουν την ποιότητά του. 

Ποιες τροφές βοηθούν στο μαύρισμα
Τα καρότα πιθανότατα τα έχετε ακουστά. Θα μπορούσατε, όμως, να πείτε το ίδιο για το συκώτι ή τις πιπεριές; Δείτε τι πρέπει να τρώτε για να ξανακάνετε τον ήλιο φίλο –με μέτρο όμως πάντα, ε; 

Tο στρες... των καλοκαιρινών διακοπών
Οι διακοπές είναι συνδεδεμένες με την ξεγνοιασιά, την ξεκούραση και τη διασκέδαση. Αφήνουμε πίσω τους αυστηρούς κανόνες και θέτουμε νέες προτεραιότητες. Οι αλλαγές, όμως, μπορεί να φέρουν... στρες. Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε; 

Το φαρμακείο του ταξιδιώτη 
Αντηλιακό πήρατε. Αντικουνουπικό πήρατε. Πριν ξεκινήσετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές (ή πολύ περισσότερο για κάποιο μακρινό ταξίδι) ρίξτε μια ματιά σε όσα πρέπει να έχετε μαζί σας για πραγματικά ξένοιαστες διακοπές, μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v