Σπα στην Αθήνα: Ολοκληρωμένη περιποίηση σε… προσφορά

Μασάζ, peeling, θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτρίχωση. Βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές των spa της Αθήνας για να βγείτε στην παραλία πιο λαμπεροί από ποτέ.
Σπα στην Αθήνα: Ολοκληρωμένη περιποίηση σε… προσφορά
Οι παραλίες μας καλούν (δείτε τις κοντινότερες της Αττικής εδώ) και εμείς ανταποκρινόμαστε τη στιγμή που το θερμόμετρο φλερτάρει πλέον με τους τριάντα βαθμούς Κελσίου. Όμως πριν καλά καλά βγούμε στην παραλία, οφείλουμε στο σώμα μας να το περιποιηθούμε όπως του αρμόζει, έτσι ώστε οι πρώτες βουτιές να είναι πιο… λαμπερές από ποτέ.

Πώς θα γίνει αυτό; Μέσα από επισκέψεις σε μερικά από τα κορυφαία spa της πόλης, τα οποία εν όψει καλοκαιριού ρίχνουν τις τιμές τους και ετοιμάζουν άκρως ελκυστικές προσφορές περιποίησης για άνδρες και γυναίκες.

Nilaya Mystic Spa

Το κέντρο αναζωογόνησης στην Κηφισιά προσφέρει αρκετές οικονομικές προσφορές εν όψει καλοκαιριού. Ξεχωρίσαμε το Carrot Smooth Bronzing, για όσους θέλουν να προετοιμάσουν το σώμα τους για ομοιόμορφο μαύρισμα (65€ για 75’ θεραπείας), το πρόγραμμα RF το οποίο μέσα από ραδιοσυχνότητες ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς βελτιώνοντας την όψη του δέρματος (120€ για τρεις επισκέψεις) και την θεραπεία προσώπου με μάσκες βασισμένες σε λαχανικά με πλούσια θρεπτικά στοιχεία, οι οποίες συνδυάζονται με την κινέζικη φιλοσοφία των πέντε σημείων σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου (65€ ανά συνεδρία).

Cocoon Spa

Το δημοφιλές spa της Αγίας Παρασκευής προσφέρει έναν εκτενή κατάλογο υπηρεσιών περιποίησης για όλο το σώμα, ο οποίος καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Το Balinese Massage, με πουγκιά γεμάτα με τριμμένη καρύδα τα οποία ζεσταίνονται στον ατμό και τοποθετούνται στο σώμα, κοστίζει 65€ για μία ώρα, ενώ το δροσιστικό peeling σώματος εν ονόματι Coconut Lime Peel διάρκειας τριάντα λεπτών θα σας κοστίσει 29€. Εξίσου συμφέρουσα είναι και η προσφορά των 30€ για ένα πλήρες μανικιούρ/πεντικιούρ συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας.

* MF Day Spa

Το στούντιο ευεξίας του Νέου Κόσμου διαθέτει προσφορές σε αρκετές υπηρεσίες του, οι οποίες φτάνουν ακόμα και στο -50% από την αρχική τιμή. Έτσι για ένα χαλαρωτικό μασάζ – express με επίκεντρο την πλάτη και ένα ανακουφιστικό μασάζ αυχένα συνολικής διάρκειας τριάντα λεπτών θα πληρώσετε 30€, ενώ για μια πλήρη θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου για βαθιά ενυδάτωση με βάση το υαλουρονικό οξύ θα πληρώσετε 40€ (συνολική διάρκεια: μία ώρα). Αρκετά συμφέρουσα είναι και η τιμή για χαμάμ και peeling σώματος, μια αποτοξινωτική θεραπεία διάρκειας μίας ώρας, η οποία διατίθεται σε προσφορά και κοστίζει 40€.

* Afroditi Spa
Το κέντρο ομορφιάς και χαλάρωσης στο Κολωνάκι, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε αρκετά προνομιακές τιμές εν όψει καλοκαιριού. Εντοπίσαμε θεραπεία ματιών (σακούλες-μαύροι κύκλοι) με 20€, μασάζ για μείωση της κυτταρίτιδας με 20€, αποτρίχωση στήθους, ώμων και πλάτης για άντρες με 40€ και βιολογική αποτρίχωση για γάμπες, μηρούς, μπικίνι και μουστάκι για γυναίκες με 50€.

Kurland Spa

Στους πολυτελείς χώρους του δημοφιλούς αυτού spa στο Χαλάνδρι, έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια σειρά από περιποιήσεις προσώπου και σώματος σε μειωμένες τιμές για επιλεγμένες μέρες μέσα στην εβδομάδα. Έτσι κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον χώρο του Kurland Spa θα κάνετε full bikini αποτρίχωση με 20€, αποτρίχωση ποδιών ½ και bikini απλό με 25€ και πεντικιούρ και immediate facial με 40€. Τις τετάρτες, το εικοσάλεπτο μασάζ θα σας κοστίσει σε προσφορά 20€, ενώ εξίσου ελκυστικό και σε πολύ καλή τιμή είναι και το πακέτο Kurland Anti-Cellulite Detox, μια ολοκληρωμένη θεραπεία για αδυνάτισμα και σύσφιξη με φύκια και θαλασσινό αλάτι, το οποίο κοστίζει 55€ για μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.

Τα κουπόνια καλά κρατούν
Φυσικά, πέρα από τις παραπάνω προσφορές υπάρχει πάντα η εναλλακτική των κουπονιών η οποία είναι ακόμα πιο συμφέρουσα όσον αφορά το κόστος. Βρήκαμε Spa Massage Magic of Sea για γυναίκες διάρκειας 60 λεπτών με 15€ στο Nails R and more στο Σύνταγμα και πλήρες πακέτο spa που περιλαμβάνει ένα full body massage της επιλογής σας, συνοδευόμενο από χαμάμ ή Vichy Shower, στον υπερπολυτελή χώρο του Elena’s Day Spa στο Κολωνάκι με 25€

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v