Δείξε το πιο λαμπερό σου πρόσωπο!

Θες το πρόσωπό σου να λάμπει; Το δέρμα σου να δείχνει πιο υγιές από ποτέ; Όσα πρέπει να ξέρεις για να το καταφέρεις. 

Δείξε το πιο λαμπερό σου πρόσωπο!

Η περιποίηση του προσώπου μας αποτελεί το πιο βασικό κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς. Μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πρέπει να είναι απλή και αποτελεσματική, όμως παράλληλα να σου χαρίζει ένα λαμπερό και υγιές δέρμα και η ενυδάτωση προσώπου αποτελεί το core αυτής της διαδικασίας. Για να διατηρήσεις όμως την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, είναι ουσιαστικό να ακολουθήσεις κάποια απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Ενυδατική κρέμα: Ο σύμμαχός μου

Η ενυδατική κρέμα είναι το απόλυτο must-have και δεν θα μπορούσε να λείπει από καμία καθημερινή περιποίηση προσώπου. Επίλεξε μία κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας - είτε αυτή είναι ξηρή, λιπαρή, ευαίσθητη ή μικτή - και άπλωσε την απαλά με κυκλικές κινήσεις, καθημερινά πρωί και βράδυ.

Η σωστή ενυδάτωση επιδερμίδας προϋποθέτει λοιπόν – πέρα από μία τακτικότητα – και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης προσώπου που απαντούν στις ανάγκες του δικού σου τύπου δέρματος. Γι’ αυτό, αν έχεις ξηρό δέρμα, επίλεξε μία κρέμα ενυδάτωσης που είναι πλούσια σε συστατικά όπως η γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ. Αντίστοιχα, αν έχεις λιπαρό δέρμα, διάλεξε μία πιο ελαφριά, μη-λιπαρή φόρμουλα που θα ελέγχει τη γυαλάδα και θα μειώνει την παραγωγή σμήγματος.

Πρώτα απ’ όλα ο καθαρισμός

Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε κρέμας ενυδάτωσης, το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να καθαρίσεις το πρόσωπό σου με ένα καθαριστικό gel. Το καθαριστικό gel προσώπου αφαιρεί τη βρωμιά, το λάδι και τα υπολείμματα μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη και απαλή. Άπλωσε το καθαριστικό gel της επιλογής σου σε βρεγμένο πρόσωπο, κάνε απαλό μασάζ και στη συνέχεια ξέπλυνε με άφθονο νερό. Αυτό το βήμα θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για την εφαρμογή της ενυδατικής και θα επιτρέψει στα συστατικά της να διεισδύσουν βαθιά και αποτελεσματικά.

Έξτρα ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Για να προσφέρεις μία έξτρα δόση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα σου, μπορείς να επιλέξεις ένα serum προσώπου που περιέχει υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη Ε. Τα ενεργά αυτά συστατικά θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της επιδερμίδας και θα την κάνουν να φαίνεται πιο φρέσκια και αναζωογονημένη. Ακόμα, βάλε στη ρουτίνα ομορφιάς σου μία φορά την εβδομάδα, μία μάσκα ενυδάτωσης. Η κατάλληλη μάσκα μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση σε ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφάρμοσε το serum ή τη μάσκα μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και πριν από την ενυδατική κρέμα.

Οι ακτίνες του ήλιου δεν σε αγγίζουν!

Τέλος, μην ξεχνάς την προστασία της επιδερμίδας σου από τις ακτίνες του ήλιου. Η προστασία από τον ήλιο με τη χρήση του κατάλληλου αντηλιακού προϊόντος, βοηθά στην πρόληψη των πρόωρων σημαδιών γήρανσης και διατηρεί το δέρμα σου νεανικό και υγιές για πολύ καιρό. Γι’ αυτό, επίλεξε μία ενυδατική προσώπου με ενσωματωμένη υψηλή προστασία SPF και εφάρμοσέ την καθημερινά, ακόμη και τις ημέρες που δεν είναι ιδιαίτερα ηλιόλουστες – η ζημιά στο δέρμα σου μπορεί ακόμα να γίνει.


Ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας

Βάλε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου με τα προϊόντα της CeraVe. Αρχικά, καθάρισε βαθιά και αποτελεσματικά το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας το CeraVe Foaming Cleanser. Στη συνέχεια, εφάρμοσε τον ορό ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum και για τη μαγική πινελιά στο τέλος, την ενυδατική κρέμα CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF50. Επιδερμίδα τόσο ενυδατωμένη και λαμπερή, που χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v