Χάστε τα ανεπιθύμητα κιλά: Δε θέλει κόπο-θέλει τρόπο!

Δείτε συμβουλές για να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά και ενημερωθείτε για τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στη «μάχη» για το ιδανικό σώμα.
Χάστε τα ανεπιθύμητα κιλά: Δε θέλει κόπο-θέλει τρόπο!
Η διατήρηση ελκυστικής εμφάνισης είναι στις προτεραιότητές μας και αναλώνουμε αρκετό χρόνο σε αυτό το task, άντρες και γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση, ένα όμορφο θελκτικό σώμα δεν αποσπά μόνο την προσοχή των γύρω μας (κυρίως του αντίθετου φύλου), αλλά δρα καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση, καθώς αποκτάμε επιπλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας.

Η ισορροπημένη διατροφή αλλά και η τακτική άσκηση είναι must για να πετύχουμε τον στόχο, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι: Πόσο χρόνο έχουμε για να διαμορφώσουμε το ιδανικό σώμα;

Οι πολλές ώρες εργασίας αλλά και το άγχος της καθημερινότητας, αναστέλλουν την προσπάθειά μας να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ακριβώς όπως τον θέλουμε, ενώ δεν αφήνουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο για γυμναστική.

Πέρα όμως από το γεγονός αυτό, το κυρίως πρόβλημα που συναντάμε ακόμη κι αν αποφασίσουμε ότι θα πιεστούμε για χάρη της ομορφιάς, είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο μεταβολισμός.

Ο Νο.1 παράγοντας που επηρεάζει και ορίζει την αφομοίωση των τροφών και των θρεπτικών συστατικών στοιχείων από τον οργανισμό, σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ακολουθούσε ροή speed και θα έκανε ακόμη και το προφιτερόλ μυϊκή μάζα. Δυστυχώς όμως, σε αυτήν την διάσταση, ο μεταβολισμός αποτελεί πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί «κοιμάται», οπότε ισχύει και ο κανόνας «once in the lips, always in the hips».

Κατά συνέπεια, μπορεί να γυμνάζεστε και να περιορίζετε τα πλούσια σε θερμίδες γεύματα, αλλά αν ο μεταβολισμός σας είναι πολύ αργός, τότε δεν θα δείτε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δεν σηματοδοτεί μια μόνιμη κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να τον αφυπνίσετε και να αυξήσετε τους ρυθμούς του. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Με την επιλογή της κατάλληλης διατροφής αλλά και κάποια μικρά βοηθήματα που θα σας επιτρέψουν να δώσετε στον μεταβολισμό σας το boost που χρειάζεται.

Δεδομένου ότι η υπομονή δεν είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μας όταν αποφασίζουμε να χάσουμε κιλά, οι επιστήμες της διατροφολογίας και της κοσμετολογίας παρέχουν σήμερα ένα σύνολο συμπληρωμάτων για να βοηθήσουν τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα αλλά και να επιταχύνουν το αποτέλεσμα της απώλειας λίπους και περιττών κιλών.

Πραγματοποιώντας μια πολύωρη περιήγηση στο online φαρμακείο pharm16, βρήκαμε κάποια ωφέλιμα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Πριν όμως τα αναφέρουμε, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από το βασικό έργο για την απόκτηση του ιδανικού σώματος, εξαρτάται από εσάς.

Με άλλα λόγια χρειάζεται να ακολουθείτε μια ισορροπημένη, υγιή διατροφή που να περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, κόκκινο κρέας, δημητριακά και να μην παραλείπετε εσκεμμένα γεύματα. Οι εξαντλητικές δίαιτες αποδίδουν το αντίθετο αποτέλεσμα και δεν βοηθούν στην προσπάθειά σας, ιδιαίτερα όταν γυμνάζεστε, γιατί ο οργανισμός εξαντλείται από την άσκηση, ενώ εξαιτίας της δίαιτας, δεν λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Ιδού λοιπόν κάποια από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που υπάρχουν:

1. ALFA CHOICE NATURALS CLA Conjugated Linoleic Acid 100mg/cap 90


Το ALFA CHOICE NATURALS CLA Conjugated Linoleic Acid προσφέρει μια ώθηση στον μεταβολισμό σας, επιτελώντας καύση του λίπους χωρίς όμως να χάνετε την μυϊκή σας μάζα. Είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ (CLA), συστατικό το οποίο δρα καταλυτικά στον οργανισμό αφού βοηθά στην μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων και εξισορροπεί λίπος και μυϊκή μάζα και διαμορφώνει την σωστή αναλογία ανάμεσα σε αυτούς του δύο παράγοντες.

2. SUPERFOODS Green Coffee ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ Super Diet

Το προϊόν αυτό βασίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες στον πράσινο καφέ. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, επιδρά αποτελεσματικά στην αφύπνιση του μεταβολισμού, δίνοντάς του το κατάλληλο boost που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει καύση του λίπους. Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος και περιττό λίπος. Δείτε το εδώ

3. Elancyl Cellu Slim Night 250ml

Η κρέμα Elancyl έχει ουσιαστική δράση κατά της κυτταρίτιδας αλλά και του περιττού λίπους. Οι επιδράσεις αυτές, ασκούνται κατά την διάρκεια της νύχτας ενώ εσείς κοιμάστε. Η κρέμα εφαρμόζεται το βράδυ πριν κοιμηθείτε, μετά το ντους. Οι κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν για να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα του προϊόντος, απέδειξαν ότι τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα αισθητά στην 14η εφαρμογή. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αποτελεσματικά, ενώ χάνετε και τοπικός πάχος. Η δράση της κρέμας σάς βοηθά να αποκτήσετε ένα σφριγηλό, ομοιόμορφο, καλλίγραμμο σώμα χωρίς ατέλειες.

Βασικά Tips για να επιταχύνετε την διαδικασία της απώλειας περιττών κιλών:
1. Πίνετε αρκετό νερό. Φροντίστε να καταναλώνετε γύρω στα 4 λίτρα νερό την ημέρα. Το νερό είναι φυσικό αντιοξειδωτικό και τα μεταλλικά του στοιχεία ευεργετούν τον οργανισμό σας. Επιπλέον, είναι ένα βασικό βοήθημα για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
2. Προτιμήστε φρούτα που να είναι χαμηλά σε θερμίδες. Για παράδειγμα το μήλο το γρέιπφρουτ και το πορτοκάλι είναι χαμηλά σε θερμίδες και σας βοηθούν να χορτάσετε.
3. Βάλτε στο πρόγραμμά σας καρδιαγγειακές και αερόβιες ασκήσεις. Αυτού του είδους η προπόνηση εγγυάται αποτελεσματική απώλεια λίπους.
4. Περιορίστε τους υδατάνθρακες.
5. Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον 7 με 8 ώρες. Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα, κάνουν έντονη κατακράτηση και ο μεταβολισμός τους δεν λειτουργεί σωστά.
6. Φροντίστε το βραδινό σας να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.
7. Κάντε μικρά τακτικά γεύματα (ανά δύο ώρες περίπου),
φροντίζοντας να καταναλώνετε ωφέλιμες τροφές.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες το online φαρμακείο pharm16.gr




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v