ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που το παίζουν πάντα δύσκολα

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που, ακόμα κι αν τρελαίνονται για ‘σένα, θα το παίξουν δύσκολα και θα σου κάνουν… ερωτικά καψόνια;

Τα ζώδια που το παίζουν πάντα δύσκολα

Πιστεύουμε σοβαρά ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει καταληκτική απάντηση στο αν το να “το παίζεις δύσκολος” είναι αποτελεσματικό ή όχι. Άλλοι πιστεύουν ότι σε βοηθάει να διατηρήσεις το μυστήριο και το ενδιαφέρον. Άλλοι το έχουν πετάξει στην στοίβα με τα απαράδεκτα ναζάκια που πλέον κανένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα κάνει. Υπάρχουν, όμως, και οι άνθρωποι που δεν θα σταματήσουν να το κάνουν ποτέ. Ποιοι είναι αυτοί;

Δίδυμοι
Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις έναν Δίδυμο, κι αυτό επειδή η προσωπικότητά του έχει πολλές πτυχές. Και κάθε πτυχή φαίνεται να έχει εντελώς αυτόνομο εγκέφαλο, με διαφορετικές σκέψεις. Έτσι, την μια μπορεί να σε γουστάρει, την άλλη να σε γράφει. Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον σε γουστάρει. Τα κακά νέα είναι ότι αν αρχίσεις να του δείχνεις πόσο δυσφορείς με τα παιχνίδια του, λογικά θα σταματήσει να σε γουστάρει. Επειδή του αρέσει αυτό το σκωτσέζικο ντους, και είναι μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας του. Όσο σε… ψήνει, μαθαίνει πράγματα για ‘σένα.

Σκορπιός
Πρέπει να καταλάβεις μερικά πράγματα για τον Σκορπιό. Πρώτον, αυτό που βλέπεις δεν είναι αυτό που ισχύει. Πολλές φορές, η προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω είναι επιτηδευμένη, για να προστατευτεί από κάθε είδους τοξικούς ανθρώπους. Δεύτερον… ο Σκορπιός γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του, και γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να δεθεί με όποιον κι όποιον. Όχι, πρέπει πρώτα να περάσεις την δοκιμασία του.

Τοξότης
Ο Τοξότης δύσκολος; Από πού κι ως πού; Φημίζεται πως είναι από τα πιο YOLO ζώδια—και ισχύει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμά τα συναισθήματά του, και ότι θα αφήσει τον οποιονδήποτε να του κλέψει την καρδιά και να τον πληγώσει. Τα καλά νέα είναι ότι, όσο ένας Τοξότης “το παίζει δύσκολος”, θα σου μιλάει και θα αράζει μαζί σου κανονικότατα. Αλλά κάποια στιγμή, αν περάσεις το τεστ, θα συνειδητοποιήσεις ότι περνάς πολύ καλύτερα μαζί του. Είναι επειδή σε εμπιστεύεται πια.

Υδροχόος
Εδώ τα πράγματα είναι περίεργα. Επειδή ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο κοινωνικό, αυθόρμητο και σεξουαλικό. Συνεπώς, όλα αυτά δεν ταιριάζουν ακριβώς με την ιδέα που έχουμε για ένα “δύσκολο” άτομο. Σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως, λειτουργεί σαν τον Τοξότη, και ακόμα χειρότερα. Δεν ανοίγεται με τίποτα. Βέβαια, εκεί που ο Τοξότης θα σε δοκίμαζε με το να σου δείχνει τα πιο εξτρίμ πράγματα που του αρέσουν, για να δει αν θα αντέξεις… ε, πώς να το κάνουμε, τα εξτρίμ του Υδροχόου δεν είναι και για όλους. Συνεπώς, αν δεν νιώθεις πως θέλεις να ξοδέψεις ένα απροσδιόριστο κομμάτι του χρόνου σου βλέποντας και κάνοντας πράγματα που λογικά θα σου ανοίξουν το τρίτο μάτι (αλλά αφού τα κανονικά σου μάτια ματώσουν λιγάκι), καλύτερα να μείνεις μακριά του.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY