Τα ζώδια με το καλύτερο φλερτ

Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι για να φλερτάρουν. Επίσης, δεν είναι τα ζώδια που νομίζεις…
Τα ζώδια με το καλύτερο φλερτ
Κάποιοι άνθρωποι απλά το έχουν με το φλερτ. Μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις σαν τον μοναδικό άνθρωπο στη γη κάθε φορά που σου μιλάνε. Να σε σηκώσουν ψηλά και να σε αφήσουν να ακούσεις τους αγγέλους.

…Ναι, καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε. Μιλάμε για εκείνα τα άτομα που σε πλησιάζουν και σου κόβονται τα πόδια. Και τώρα θα μιλήσουμε και για τα ζώδιά τους.

Σκορπιός
Οι καλύτεροι στο να την πέφτουν, απλά και μόνο επειδή έχουν κουλτούρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου την πέσει Σκορπιός και να νιώσεις σαν ένα κομμάτι κρέας. Θα νιώσεις σαν ένα κομμάτι κρέας που φοράει μπερέ και τρέχει ανέμελο στα στενά της Μονμάρτης. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να πέσεις, δεν ξέρουμε τι να πούμε.

Παρθένος
Οι Παρθένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα τους για να σε ρίξουν. Την χαρισματικότητά τους. Το σώμα τους. Την εξυπνάδα τους. Το γεγονός ότι – περισσότερο από κάθε ζώδιο – διαβάζουν ειδήσεις, και μάλιστα από έγκυρες πηγές. Ναι, οι Παρθένοι μπορεί να σου μιλούν για την επικαιρότητα, και εσύ θα αισθανθείς ότι θέλουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι.

Κριός
Οι Κριοί είναι διασκεδαστικοί. Και τόσο απλοϊκοί στο φλερτ, που γίνεται ακόμα καλύτερο. Βλέπουν κάτι, αποφασίζουν ότι το θέλουν, και φροντίζουν μέσα σε όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο να δημιουργήσουν όλη την σεξουαλική ένταση του κόσμου. Και θα το πετύχουν. Ζώδια της φωτιάς είναι, τι περίμενες;

Ταύρος
Οι Ταύροι θα σε κάνουν να τους ερωτευτείς με το να γίνουν φίλοι σου. Θα έρθουν κοντά σου, θα σου μιλήσουν, θα σου ανοιχτούν και, πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα τους ανοίγεσαι κι εσύ. Και, επίσης πριν το καταλάβεις, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα έχετε. Ήρεμα, ψύχραιμα, και τόσο μα τόσο αποτελεσματικά.

Αιγόκερως
Οι καλύτεροι στο φλερτ, αρκεί να έχει να κάνει με μηνύματα. Το chat (και ο γραπτός λόγος γενικά) είναι το βασίλειό τους, και θα φροντίσουν να σε προσεγγίσουν πρώτα εκεί, ώστε να νιώσεις άνετα μαζί τους, αλλά και να γνωρίσεις το χιούμορ τους και τον τρόπο που εκφράζονται. Συνεπώς, όταν έρθει η ώρα να βρεθείτε από κοντά, κάθε πιθανότητα να αισθανθείτε άβολα θα έχει εξαφανιστεί…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v