Ο λόγος που το κάθε ζώδιο είναι αξιολάτρευτο

Όσο κι αν “δεν μπορείς να τους έχεις όλους με το μέρος σου”, μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα αμφισβητήσεις…
Ο λόγος που το κάθε ζώδιο είναι αξιολάτρευτο
Λένε πως δεν γίνεται να σε αγαπάνε όλοι. Και, πως αν όντως συμβαίνει αυτό, μάλλον δεν έχεις τίποτα ουσιώδες να πεις. Μια ματιά στην ποπ μουσική μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, αλλά εδώ δεν μιλάμε για ποπ μουσική. Μιλάμε για ζώδια.
Σε κάθε περίπτωση, δεν γίνεται να σε αγαπάνε όλοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην τα παραδεχτείς. Επειδή είναι αναμφισβήτητα.

Κριός
Θα πεις ότι θα κάνεις κάτι; Θα το κάνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Είσαι από τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους, και όλοι το εκτιμούν αυτό.

Ταύρος
Καλώς ή κακώς, δεν έχεις κακία μέσα σου. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι κακό για άλλον άνθρωπο. Και λέμε κακώς, επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Δίδυμοι
Είσαι ένας μαγνήτης, μόνο που αντί για μέταλλο, τραβάς πάνω σου τους ανθρώπους. Όλους τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία, όλοι μπορεί να νιώσουν γοητευμένοι από εσένα. Οι Δίδυμοι είναι σούπερ χαρισματικοί άνθρωποι.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις άνθρωπο να υποφέρει (το υποφέρει με πολλά εισαγωγικά) και να μην του συμπαρασταθείς. Επειδή τέτοιος άνθρωπος είσαι, Καρκίνε. Το εκτιμάμε όσο δεν φαντάζεσαι.

Λέων
Η ζωή πετάει σε όλους εμπόδια, αλλά εσύ είσαι από εκείνους τους μαραθωνοδρόμους που δεν φοβούνται τίποτα. Η αντοχή σου στις δυσκολίες είναι θρυλική, Λέοντα.

Παρθένος
Όταν χρειάζεται, οι Παρθένοι ξεχνούν ότι έχουν εγωισμό. Μπορεί να τρέξουν για να βοηθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άσχετα από τις περιστάσεις.

Ζυγός
Οι Ζυγοί, όσο χάλια κι αν έχει πάει η μέρα τους, δεν θα χάσουν ποτέ το χαμόγελό τους. Και δεν θα σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν να σου το μεταδώσουν.

Σκορπιός
Απλά λόγια, γιατί αυτά προτιμούν και οι Σκορπιοί: Ξέρεις τι θες. Ξέρεις πώς να το πάρεις. Το παίρνεις. Δεν είναι κι εύκολο, εδώ που τα λέμε…

Τοξότης
Είναι οι Τοξότες οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη; Ναι. Και δεν θα ξέραμε τι να κάνουμε χωρίς αυτούς.

Αιγόκερως
Αντιστοίχως, είναι οι Αιγόκεροι οι άνθρωποι με τους πιο ξεκάθαρους στόχους, που πάντα θα τους φέρουν εις πέρας; Ναι. Μαθαίνουμε όλοι παρακολουθώντας τους; Επίσης ναι.

Υδροχόος
Ο Φόρεστ Γκαμπ είχε πει πως η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολάτες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μέσα. Αντικατάστησε το “ζωή” με “Υδροχόοι”, και νιώσε ξεχωριστός αν έχεις κάποια από αυτές τις εξωγήινες οντότητες στην ζωή σου.

Ιχθείς
Πάντα πρέπει να υπάρχει μια φωνή της συνείδησης, έτσι; Σε ανθρώπινο επίπεδο, αυτό είναι οι Ιχθείς. Είναι τόσο προσεκτικοί με τους άλλους ανθρώπους, και τους αντιμετωπίζουν όλους εξίσου στοργικά, που κάνουν καθημερινά τον κόσμο πιο φωτεινό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v