Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για κάθε ζώδιο;

Για να δούμε… Εσύ έχεις τα προσόντα για να γίνεις ο ένας και μοναδικός;
Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για κάθε ζώδιο;
Κάθε άνθρωπος έχει τον τύπο του. Και τα ζώδια, είτε τα πιστεύετε, είτε όχι, βάζουν κι αυτά το χεράκι τους σ’ αυτό. Άλλωστε, ο ιδανικός σύντροφος είναι ένας άνθρωπος που συμπληρώνει τις δικές μας αξίες με τις δικές του. Τι έχουν, λοιπόν, να πουν οι αστερισμοί για τους ιδανικούς συντρόφους;

Κριός
Οι Κριοί χρειάζονται κάποιον περιπετειώδη, που να ξέρει τι του γίνεται. Δεν μπορείς να ικανοποιήσεις έναν Κριό αν είσαι παθητικός και τον αφήνεις να παίρνει όλες τις αποφάσεις. Θα βαρεθεί.

Ταύρος
Πρέπει να έχεις υπομονή και τέλειο στυλ για να κρατήσεις έναν Ταύρο κοντά σου. Θα μας ρωτήσεις, τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Δεν χρειάζεται να έχουν σχέση. Οι Ταύροι είναι άτομα με πολλές πλευρές στην προσωπικότητά τους, και θέλουν κάποιον που να τις ικανοποιεί όλες.

Δίδυμος
Αν δεν έχεις καλλιτεχνική φλέβα και αν δεν σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, μην δοκιμάσεις να πλησιάσεις έναν Δίδυμο. Δεν θα τα βρείτε.

Καρκίνος
Ξέρεις να ακούς; Είσαι πρόθυμος να περνάς ώρες ολόκληρες, χωρίς αναγκαστικά να κάνεις κάτι, απλά απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου; Τότε εσύ και ο Καρκίνος θα τα βρείτε μια χαρά…

Λέων
Αν θες να σταθείς δίπλα σ’ έναν Λέοντα, τότε πρέπει να κάνεις δύο πράγματα κάπως… αντίθετα. Από την μία, θέλει να τον στηρίζεις, να του ταΐζεις λίγο τον εγωισμό του, αλλά μετά θέλει και να τον κρατάς προσγειωμένο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι χρειάζονται κάποιον που να καταλαβαίνει, και να φέρεται συνετά. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι οι άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να μιλήσουν και να συμπεριφερθούν, και θα προτιμούσαν μέσα στην σχέση τους να μην έχουν αυτή την έγνοια.

Ζυγός
Πρέπει να είσαι κάπως περίεργο και εκκεντρικό άτομο για να κάνεις έναν Ζυγό να σε ερωτευτεί. Να μην σκέφτεσαι πολύ συμβατικά. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, επειδή έχουμε και μια δημόσια εικόνα, πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός χρειάζεται κάποιον με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Πολλές φορές, είναι αυτό που λείπει από την ζωή του, και αν μπορέσεις να τον κάνεις να γελάσει, θα σε ερωτευτεί…

Τοξότης
Ζώδιο με όρεξη για ταξίδια όλη την ώρα; Προφανώς θέλει και ο σύντροφός του να ζητάει το ίδιο. Πώς αλλιώς θα τα βρουν;

Αιγόκερως
Ένα στήριγμα για αυτό το ζώδιο, παρακαλώ. Έχει που έχει να κάνει όλες τις δουλειές του κόσμου (συνήθως από δική του επιλογή), να μην γυρνάει σπίτι και να μπορεί να πει τον πόνο του;

Υδροχόος
Αν τα ιδανικά σου μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σ’ αυτά του Υδροχόου, τότε θα έχεις να κάνεις με έναν πολύ ικανοποιημένο Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο δεν ενδιαφέρεται για τα λόγια, αλλά για τις πράξεις.

Ιχθείς
Θέλει το ρομάντζο του. Θέλει, ας πούμε, να πιάσεις μια κιθάρα και να του γράψεις επιτόπου ένα μικρό τραγουδάκι για τον έρωτά σας. Δεν χρειάζεται να πας έναν Ιχθύ στο Παρίσι, αρκεί να φέρεις το Παρίσι σ’ αυτόν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v