Πώς μαλώνει το κάθε ζώδιο στην σχέση του;

Όλα τα ζευγάρια καυγαδίζουν, αυτό είναι αναπόφευκτο. Αλλά με ποιον τρόπο θα καυγαδίσεις με το κάθε ζώδιο;
Πώς μαλώνει το κάθε ζώδιο στην σχέση του;
Ποιο ζώδιο θα αρχίσει να σπάει πιάτα στο πάτωμα, και ποιο θα σταθεί απέναντί σου, με την πιο ψύχραιμη φωνή, κοιτώντας σε κατάματα; Όλοι μας έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο φερόμαστε σε έναν καυγά, και ήρθε η ώρα να μάθουμε τι λένε τα άστρα για αυτό…

Κριός
Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί, άρα αν αποφασίσεις να καυγαδίσεις μαζί τους, να περιμένεις να κάνουν ό,τι κάνεις κι εσύ… μερικά ντεσιμπέλ πιο πάνω.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν πρόκειται να βάλουν τις φωνές, αλλά θα καταφέρουν να επιβληθούν με ένα μόνο βλέμμα, ή μία μόνο δήλωση. Η σιγουριά τους είναι αυτό που τους δίνει δύναμη.

Δίδυμοι
Ποτέ δεν πρέπει να πιστεύεις ότι έχεις καταλάβει έναν Δίδυμο. Αν την μια φορά φέρθηκε απότομα και εκρηκτικά, την επόμενη μπορεί να βάλει τα κλάματα. Το σίγουρο είναι ότι ένας Δίδυμος δύσκολα θα σου κρατήσει κακία.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι ύπουλοι όσον αφορά τους καυγάδες. Μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα χειριστικοί, και να βάλουν τον εαυτό τους κατευθείαν στην θέση του θύματος—άσχετα από το τι έχει γίνει.

Λέων
Οι Λέοντες μπορούν να είναι από τα χειρότερα άτομα να καυγαδίσεις, λόγω της περηφάνιας τους. Δεν πρόκειται να παραδεχτούν τα λάθη τους, ειδικά την στιγμή που τα αισθήματα είναι τόσο φορτισμένα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι μπορούν να καυγαδίσουν για τους πιο ασήμαντους λόγους, λόγους που οι άλλοι άνθρωποι δεν θα πρόσεχαν καν. Και μπορούν να γίνουν οι πιο passive-aggressive από όλους. Άρα: μην εκνευρίσεις ποτέ έναν Παρθένο.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν μαλώνουν. Αποφεύγουν τις έντονες καταστάσεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Προτιμούν να απομακρύνονται—που κάνει τα πράγματα χειρότερα, θέλοντας και μη.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί ξέρουν τι θέλουν, και αν θέλουν να σε πληγώσουν (ή να σε προειδοποιήσουν) θα το καταφέρουν. Τα λόγια τους είναι σαν δόρατα, και ο στόχος τους είναι εκπληκτικός. Και αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, κλείδωσε τα γυαλικά σ’ ένα ντουλάπι.

Τοξότης
Οι Τοξότες σιχαίνονται τους καυγάδες, και θα προσπαθήσουν να σε αφοπλίσουν με χιούμορ. Το οποίο δεν θα βγάζει αναγκαστικά νόημα, επειδή εκείνη τη στιγμή όλο τους το μυαλό έχει βραχυκυκλώσει. Γενικότερα, το ποσοστό Τοξοτών που μαλώνει επειδή θέλει να πληγώσει είναι περίπου 0%.

Αιγόκερως
Θες να νιώσεις σαν να είσαι ένα όχι-και-τόσο-έξυπνο παιδάκι στο νηπιαγωγείο; Τότε πιάσε καυγά με έναν Αιγόκερω. Ο τρόπος που μιλάνε όταν εκνευρίζονται μπορεί να γίνει πραγματικά απαίσιος. (Και ακόμα χειρότερα, συνήθως έχουν δίκιο.)

Υδροχόος
Θα κλείσει τα αυτιά του. Οι Υδροχόοι δεν μαλώνουν, εκτός κι αν έχουν υποστεί τόση πίεση, που απλά εκρήγνυνται. Και, πίστεψέ μας, δεν θες να δεις έναν Υδροχόο να εκρήγνυται. Δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς συγχωρούν πριν καν προλάβει να ξεσπάσει καυγάς. Ναι, μπορεί να σε αναγκάσουν να συζητήσεις μαζί τους γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να καυγαδίσετε, κι αυτό είναι αιτία για καυγά από μόνο του, αλλά μετά θα σε συγχωρήσουν και γι’ αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v