Πώς είναι οι γυναίκες στην σχέση, βάσει ζωδίου

Πώς θα φερθεί μια γυναίκα στην σχέση της, και τι ρόλο παίζει η αστρολογία; Ώρα να μάθεις όσα ήθελες…
Πώς είναι οι γυναίκες στην σχέση, βάσει ζωδίου
Ας μιλήσουμε για σχέσεις. Και για ζώδια. Συγκεκριμένα, πώς μπορεί να επηρεάσει το ζώδιο την συμπεριφορά μέσα σε μία σχέση; Υπάρχουν μήπως ορισμένα μοτίβα που εμφανίζονται τακτικά; Διάβασε παρακάτω – αν είσαι γυναίκα, ή αν έχεις μια γυναίκα στην ζωή σου – και πες μας αν συμφωνείς με αυτά που λένε… τα άστρα!

Κριός
Ειλικρινής σε… εγκληματικό επίπεδο θα έλεγες πως είναι η γυναίκα Κριός. Δεν πρόκειται να σε γλυκάνει άμα έχει θυμώσει, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να ξέρεις πως δεν έχει ποτέ κακό σκοπό. Οι Κριοί δεν είναι κακοί άνθρωποι.

Ταύρος
Επιλεκτική. Είναι η λέξη που την χαρακτηρίζει, γι’ αυτό και σπάνια θα δεις μια γυναίκα Ταύρο να πηδάει από την μια σχέση στην άλλη. Χρειάζεται χρόνο για να γνωρίσει, να εμπιστευτεί και να αφεθεί σε κάποιον. Και δεν πρόκειται να γίνει “γκόμενα” κανενός.

Δίδυμοι
Από τους πιο χαλαρούς ανθρώπους στις σχέσεις, η γυναίκα Δίδυμος είναι αυθόρμητη, είναι πάντα έτοιμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, και ζητάει το ίδιο κι από τους συντρόφους της.

Καρκίνος
Η γυναίκα Καρκίνος – παρά την φήμη της ως drama queen – είναι συνήθως η πιο διασκεδαστική του ζευγαριού. Έχει χιούμορ, έχει ευθύτητα και ψάχνει κάποιον που να μπορεί να το διαχειριστεί αυτό.

Λέων
Μερικές φορές μπορεί να γίνει λίγο υπερβολική. Αλλά δεν φταίει αυτή. Ο κόσμος είναι η σκηνή της, κι αυτή πρωταγωνίστρια. Αλλά μην ανησυχείς· εσύ δεν είσαι ούτε στο κοινό, ούτε στα παρασκήνια. Σε κουβαλάει μαζί της όπου κι αν πάει—αρκεί να είσαι εντάξει με το Όσκαρ β’ ρόλου.

Παρθένος
Ήρεμη δύναμη. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψεις την γυναίκα Παρθένο μέσα σε μια σχέση. Ξέρει πότε να μιλήσει και ακριβώς τι πρέπει να πει. Και κανείς δεν πρόκειται να την πιάσει κορόιδο.

Ζυγός
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν την τάση να χάνουν τον εαυτό τους μέσα σε μια σχέση, απλά και μόνο επειδή οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι στο DNA τους. Χρειάζεται πολλή υπομονή και εξαιρετική επικοινωνία για να την βοηθήσεις να βρει πάλι την δύναμή της.

Σκορπιός
Αν ο Καρκίνος είναι δραματικό ζώδιο, τότε η γυναίκα Σκορπιός είναι σαν πέντε Καρκίνους μαζεμένες. Και ναι, αυτό ισχύει και για το λίγο άγριο χιούμορ που λέγαμε. Μην μπλέξεις με γυναίκα Σκορπιό αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας—απλά θα σπαταλήσεις τον χρόνο της.

Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης δεν συνειδητοποιεί πολλές φορές τι κάνει—αλλά ό,τι κι αν είναι αυτό, το κάνει καλά. Για την ακρίβεια, για ζώδιο τόσο περιπετειώδες και αλλεργικό στις δεσμεύσεις, οι γυναίκες αυτού του αστερισμού την παλεύουν μια χαρά με την μονογαμία.

Αιγόκερως
Θα πάρει το τιμόνι και θα πάρει τις σοβαρές αποφάσεις. Ναι, οι Αιγόκεροι δεν είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο, αλλά είναι πραγματιστικό ζώδιο. Και όλοι χρειαζόμαστε έναν πραγματιστή στην ζωή μας.

Υδροχόος
Μπορεί να κάνει μια μέρα να σου απαντήσει σε μήνυμα. Μην ανησυχείς, μόλις το πάρει χαμπάρι, λογικά θα έρθει σπίτι σου με πίτσα για να σου ζητήσει συγγνώμη.

Ιχθείς
Οι γυναίκες Ιχθείς έχουν την τάση να είναι λίγο αφελείς σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους. Και, ναι, εκεί βρίσκεται η γοητεία τους, καθώς είναι πάντα έτοιμες να παραβλέψουν κάθε τι κακό στον χαρακτήρα των άλλων. Αλλά είναι εξίσου εύκολο να πέσουν θύματα…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v